reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
malailoncia; ale chyba nie musi pisać na l4, że powodem zwolnienia jest transfer? wolałabym, żeby u mnie w pracy nie wiedzieli.

Nic takiego u mnie nie pisało, zwykły druk do zus, nawet bez numeru choroby i z 2, czyli pacjent może chodzić. Jest tylko pieczątka Ziółkowskiego, więc wiadomo, że ginekologia.
Dostaniesz l4 od dnia punkcji najprawdopodobniej.

o ile tylko się dostanę... ciekawe jakie będę miała AMH. W sumie dr mówił, ze te badania to formalność, ale nigdy nic nie wiadomo.

Karusia jutro masz punkcję:) zazdroszczę:) na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :-) A ile minęło czasu od Waszego zakwalifikowania się do programu, do dnia jutrzejszego - do punkcji?

Zakwalifikowaliśmy się w połowie Lipca. Mieliśmy miesiąc przerwy przez moje Torbiele. Dlatego w sierpniu brałam tabl. anty i teraz jest ok. Strasznie się denerwuje :)

Nic takiego u mnie nie pisało, zwykły druk do zus, nawet bez numeru choroby i z 2, czyli pacjent może chodzić. Jest tylko pieczątka Ziółkowskiego, więc wiadomo, że ginekologia.
Dostaniesz l4 od dnia punkcji najprawdopodobniej.

Dokładnie tak. Ja też mam od jutra zwolnienie do dnia testu tak naprawdę.

reklama
Do góry