reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
jestem jestem:))) kochane ale się działo u nam przez ten czas:))) kupiliśmy już wózek:) wyprawka zapakowana wszystko gotowe tylko same pierdółki zostały:))
01.08 poszłam do szpitala jak wiecie :) tydzień czasu poleżałam między czasie dostałam zastrzyk ze sterydami na płuca dla Jagody no i wypuścili mnie 08.08 :) sobotę 13 mieliśmy wizytę u gin prowadzącego ciąże żeby sprawdzić szyjkę (zalecenia po szpitalu) i też wszystko dobrze 5,5 cm :) a jagódka 1380 g :) znów 22.08 mamy wstawić się na izbę przyjęć w calu planowanej hospitalizacji no i zobaczymy co dalej :) lekarz prowadzący mówił że do cc będziemy czekać jak najdłużej (póki małej nie zacznie się spieszyć) i szyjka skracać :))
łobuziara mała strasznie ktg nie lubi;) kopie rzuca się ze czasami ponad 50 min leżałam;)))
Cieszę się kochane że was wszystko Ok:) jejku ten czas tak szybko leci że zaraz faktycznie będziemy nasze małe perełeczki tulić:) Anika moja tak samo śladkowo ułożona ale możliwe że jeszcze przeskoczy :) z tym że i tak cc będzie....

Hess piękne sówki;)))

kaiiina - fajnie, że się odezwałaś. No to Mała pięknie rośnie :). Pobyty w szpitalu nic przyjemnego, ale najważniejsze jest to, że masz dobrą opiekę i wszystko pod kontrolą :)

Odpoczywamy do poniedziałku :)

SIERPIEŃ

22 - kaiiina - kolejna ciążowa hospitalizacja
29-31 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Od jutra trzymamy kciuki za pobyt kaiiiny w szpitalu :)

SIERPIEŃ

22 - kaiiina - kolejna ciążowa hospitalizacja

29-31 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Dziewczyny, które się nie odzywają.....co u Was? Jak się macie? Mam nadzieję, że wszystko jest ok.

anika11- jak tam samopoczucie u Ciebie?

U mnie jest ok, ale już mi ciężko, ciągle coś mi drobnego dolega, ale nadal mam w planach dotrwać do września :D. Mam nadzieję, że mi się to uda.

Hess o Boże! 37 tc?! Kiedy to minęło? Pamiętam jak wyszedł naturlas a tu już na finiszu jesteś. Ale super:)

Ja 31 mam podgląd owu i na początku września crio. Czyli ty będziesz rodzić a ja w ciążę zachodzić:)

Hess o Boże! 37 tc?! Kiedy to minęło? Pamiętam jak wyszedł naturlas a tu już na finiszu jesteś. Ale super:)

Ja 31 mam podgląd owu i na początku września crio. Czyli ty będziesz rodzić a ja w ciążę zachodzić:)
Iga - i prawidłowo, by łańcuszek ciążowy nie został przerwany. Kurcze, faktycznie ten czas leci, wciąż nie mogę się nadziwić. Mam nadzieję, że niedługo będziemy się dziwić, że to u Ciebie już niewiadomo który tydzień :D

Hej;)

U nas leci 35tc i pierwsze ktg mamy za sobą, póki co ok. Następne w piątek. Ostatnie dwie noce miałam kiepskie, brzuch mocno się napina. Zobaczymy :) Wyprawka gotowa, wózek kupiony. Mam jednak nadzieję, ze Małą się nie pośpieszy i urodzi się we wrześniu! Trzeba trzymać kolejkę - najpierw Hess, potem ja ;)

A Iga i inne staraczki przejmą pałeczkę, )

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry