reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
jestem jestem:))) kochane ale się działo u nam przez ten czas:))) kupiliśmy już wózek:) wyprawka zapakowana wszystko gotowe tylko same pierdółki zostały:))
01.08 poszłam do szpitala jak wiecie :) tydzień czasu poleżałam między czasie dostałam zastrzyk ze sterydami na płuca dla Jagody no i wypuścili mnie 08.08 :) sobotę 13 mieliśmy wizytę u gin prowadzącego ciąże żeby sprawdzić szyjkę (zalecenia po szpitalu) i też wszystko dobrze 5,5 cm :) a jagódka 1380 g :) znów 22.08 mamy wstawić się na izbę przyjęć w calu planowanej hospitalizacji no i zobaczymy co dalej :) lekarz prowadzący mówił że do cc będziemy czekać jak najdłużej (póki małej nie zacznie się spieszyć) i szyjka skracać :))
łobuziara mała strasznie ktg nie lubi;) kopie rzuca się ze czasami ponad 50 min leżałam;)))
Cieszę się kochane że was wszystko Ok:) jejku ten czas tak szybko leci że zaraz faktycznie będziemy nasze małe perełeczki tulić:) Anika moja tak samo śladkowo ułożona ale możliwe że jeszcze przeskoczy :) z tym że i tak cc będzie....

Hess piękne sówki;)))

kaiiina - fajnie, że się odezwałaś. No to Mała pięknie rośnie :). Pobyty w szpitalu nic przyjemnego, ale najważniejsze jest to, że masz dobrą opiekę i wszystko pod kontrolą :)

Odpoczywamy do poniedziałku :)

SIERPIEŃ

22 - kaiiina - kolejna ciążowa hospitalizacja
29-31 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Od jutra trzymamy kciuki za pobyt kaiiiny w szpitalu :)

SIERPIEŃ

22 - kaiiina - kolejna ciążowa hospitalizacja

29-31 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

1 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Dziewczyny, które się nie odzywają.....co u Was? Jak się macie? Mam nadzieję, że wszystko jest ok.

anika11- jak tam samopoczucie u Ciebie?

U mnie jest ok, ale już mi ciężko, ciągle coś mi drobnego dolega, ale nadal mam w planach dotrwać do września :D. Mam nadzieję, że mi się to uda.

Hess o Boże! 37 tc?! Kiedy to minęło? Pamiętam jak wyszedł naturlas a tu już na finiszu jesteś. Ale super:)

Ja 31 mam podgląd owu i na początku września crio. Czyli ty będziesz rodzić a ja w ciążę zachodzić:)

Hess o Boże! 37 tc?! Kiedy to minęło? Pamiętam jak wyszedł naturlas a tu już na finiszu jesteś. Ale super:)

Ja 31 mam podgląd owu i na początku września crio. Czyli ty będziesz rodzić a ja w ciążę zachodzić:)
Iga - i prawidłowo, by łańcuszek ciążowy nie został przerwany. Kurcze, faktycznie ten czas leci, wciąż nie mogę się nadziwić. Mam nadzieję, że niedługo będziemy się dziwić, że to u Ciebie już niewiadomo który tydzień :D

Hej;)

U nas leci 35tc i pierwsze ktg mamy za sobą, póki co ok. Następne w piątek. Ostatnie dwie noce miałam kiepskie, brzuch mocno się napina. Zobaczymy :) Wyprawka gotowa, wózek kupiony. Mam jednak nadzieję, ze Małą się nie pośpieszy i urodzi się we wrześniu! Trzeba trzymać kolejkę - najpierw Hess, potem ja ;)

A Iga i inne staraczki przejmą pałeczkę, )

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry