reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika11 - mnie się Stefan nie podoba, tzn kojarzy mi się już ze starszym facetem. Mam nadzieję przeforsować Wojtka :)
Do szpitala na pewno jest potrzebny kocyk lub rożek lub otula, bo dziecko musi być zawinięte. Ja się pakuje zgodnie z listą co dawali na szkole, a jak coś, to mąż dowiecie lub zabierze. :D AA, no daruje sobie wodę w sprayu ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo zrobiłam edycję:) dziękuję:) tak zawijają u nas w szpitalu:) ale po tygodniu tak machal rękami ze ciiezko było go zawinąć:)
Ale mi się ciężko pisze bo podkradlamm mężowi telefon:p

Hess, a chodzisz do szkoły rodzenia organizowanej przez spzital, który wybrałaś, czy to całkiem inne miejsce jest?

Dziś trzymamy kciuki za kaiiinę i jej wizytę :)

LIPIEC

29 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11- anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Ostatnia edycja:
kaiiina - czekamy na relację :)

Jestem z siebie dumna, wreszcie spakowałam torbę do szpitala (oprócz kosmetyków i wody mineralnej;) ). Przeniosłam rzeczy dziecka do nowej szafy do jego pokoju (poprasowane!) i dziś przyszedł kurier z materacem, przewijakiem, pościelą. Czyli już wszystko mam, pozostaje tylko uprać i uprasować pościel by sobie czekała :) Zajęło mi to dwa dni, bo szybko się męczę i musiałam odpoczywać.

Kaiina, cieszę się, że wszytsko zgodnie z planem:) Mała ma już piekną wagę :) ja jestem trzy tygodnie przed TObą i ostatnio Mała miała 1500 :) i u mnie tez raczej cesarka, bo ułozenie posladkowe...
w jakim miescie mieszkasz? jak nastrój przed szpitalem?

Hess, jestem z CIebie dumna - torba spakowana:) az nie mogę uwierzyć, że to już... doskonale pamietam, jak rozkminiałysmy Twoją ostatnią stymulację , wysoki prg i opozniajacy się okres... a tu taka niespodzianka i za chwilę przytulisz MAluszka swojego :)

reklama
Aika nastawienie mam takie ze " płakać mi się chce na sama myśl o tym" :( no ale dziecko jest dla mnie najważniejsze lekarz powiedział ze jakby pęcherz płodowy pękł to mamy dosłownie kilka minut na uratowanie dziecka i lepiej chuchać na zimne.... A ja do szpitala dojeżdżam ok 50min. Autem to strach... Będę w Rzeszowie w szpitalu jest 3stopien referencyjny wiec będę przynamniej spokojna:) teraz muszę torby konkretnie popakowac a reszta maz się zajmie, powiem wam ze jest strasznie kochany:) dobrze ze go mam...
A malutka muszę trochę podtuczyc;) niech rośnie! Żeby była lasniutka waga na 37tc:) wierze w głębi serca ze będzie wszystko dobrze... Musi być:)
Powiem wam ze trochę wam zazdroszczę;) tego urzadzania pokoju itd itd... :) ja przyjdę z mala na gotowca :D albo będę sama wszystko na gwałt kupować i urządzać no zobaczymy jak się mój mezus spisze;)

Do góry