reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika11 - mnie się Stefan nie podoba, tzn kojarzy mi się już ze starszym facetem. Mam nadzieję przeforsować Wojtka :)
Do szpitala na pewno jest potrzebny kocyk lub rożek lub otula, bo dziecko musi być zawinięte. Ja się pakuje zgodnie z listą co dawali na szkole, a jak coś, to mąż dowiecie lub zabierze. :D AA, no daruje sobie wodę w sprayu ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo zrobiłam edycję:) dziękuję:) tak zawijają u nas w szpitalu:) ale po tygodniu tak machal rękami ze ciiezko było go zawinąć:)
Ale mi się ciężko pisze bo podkradlamm mężowi telefon:p

Hess, a chodzisz do szkoły rodzenia organizowanej przez spzital, który wybrałaś, czy to całkiem inne miejsce jest?

Dziś trzymamy kciuki za kaiiinę i jej wizytę :)

LIPIEC

29 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11- anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Ostatnia edycja:
kaiiina - czekamy na relację :)

Jestem z siebie dumna, wreszcie spakowałam torbę do szpitala (oprócz kosmetyków i wody mineralnej;) ). Przeniosłam rzeczy dziecka do nowej szafy do jego pokoju (poprasowane!) i dziś przyszedł kurier z materacem, przewijakiem, pościelą. Czyli już wszystko mam, pozostaje tylko uprać i uprasować pościel by sobie czekała :) Zajęło mi to dwa dni, bo szybko się męczę i musiałam odpoczywać.

Kaiina, cieszę się, że wszytsko zgodnie z planem:) Mała ma już piekną wagę :) ja jestem trzy tygodnie przed TObą i ostatnio Mała miała 1500 :) i u mnie tez raczej cesarka, bo ułozenie posladkowe...
w jakim miescie mieszkasz? jak nastrój przed szpitalem?

Hess, jestem z CIebie dumna - torba spakowana:) az nie mogę uwierzyć, że to już... doskonale pamietam, jak rozkminiałysmy Twoją ostatnią stymulację , wysoki prg i opozniajacy się okres... a tu taka niespodzianka i za chwilę przytulisz MAluszka swojego :)

reklama
Aika nastawienie mam takie ze " płakać mi się chce na sama myśl o tym" :( no ale dziecko jest dla mnie najważniejsze lekarz powiedział ze jakby pęcherz płodowy pękł to mamy dosłownie kilka minut na uratowanie dziecka i lepiej chuchać na zimne.... A ja do szpitala dojeżdżam ok 50min. Autem to strach... Będę w Rzeszowie w szpitalu jest 3stopien referencyjny wiec będę przynamniej spokojna:) teraz muszę torby konkretnie popakowac a reszta maz się zajmie, powiem wam ze jest strasznie kochany:) dobrze ze go mam...
A malutka muszę trochę podtuczyc;) niech rośnie! Żeby była lasniutka waga na 37tc:) wierze w głębi serca ze będzie wszystko dobrze... Musi być:)
Powiem wam ze trochę wam zazdroszczę;) tego urzadzania pokoju itd itd... :) ja przyjdę z mala na gotowca :D albo będę sama wszystko na gwałt kupować i urządzać no zobaczymy jak się mój mezus spisze;)

Do góry