reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna jak coś tylko będziesz wiedziała to dawaj znać co u Was. Mnie możesz wpisać na listę Darka85, InviMed Wrocław, Punkcja 23.09, Transfer prawdopodobnie 25.09
Wyhodowałam 17 pęcherzyków, na lewym 5 na prawym 12 endo 8,5mm, w poniedziałek punkcja. Oby coś z tych pęcherzyków się wybrało i zapłodniło...
Smerfeta mi też rosły jak szalone przy antykach, ale już po odstawieniu przestały:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Genna ja też mooocno trzymam kciuki, tańczę, skaczę i tuptam jednocześnie za Twoją wysoką betkę :-):-):-) Czekamy z niecierpliwością na dobre wieści.

A tak swoją drogą dziewczyny, to ja przez Was nerwicy się nabawię. Za każdym razem jak jest jakaś akcja z serii: transfer, punkcja a już najbardziej czekanie na betę, to pomomo, że nie dotyczy to mnie, to jestem strasznie podenerwowana tym faktem i co chwilę siedzę na forum i czekam na dobre wieści od Was. Ech, niech to wszystko już się kończy i niech już będą same ciężaróweczki z nas wszystkich :tak:

Dziewczynki moje kochane dziękuje za kciukasy i tańce,bardzo to milutkim jak wiesz ze ktos 3ma kciuki za ciebie, wiec juz możecie je puścić, tak jak sie spodziewalam beta negatywna, dzisiaj nawet niższa niż w czwartek bo <0,1 , odstawilam leki i tyle, fajnie było byc chociaz przez cywilne w ciazy bo mąż skakał dookoła mnie jak nigdy aż wkurzajace to było w pewnym momencie:) jestem spokojna, poplakalam chwilke wczoraj jak dowiedziałam sie ze nie mam śnieżynek i to była dla mnie najgorsza wiadomość , ze nie mam po kogo wrócić, dzisiaj mąz mnie przytulil i lezka poleciala, ale 3mam sie, to poprostu nie byl czas na nas, nasza kruszynka czeka na odpowiedni czas:) teraz zbieramy pieniążki na kolejne podejście, zmieniamy tez klinike , bo jak doktorek odszedł to nie ma tam juz nikogo kompetentnego, dzwonilam do gazety jak wyglada przeniesienie w programie ale recepcja nic nie wie, jestem umówioną do Wojcika na października i dowiem sie co i jak, w poniedziałek biorę ksero dokumentów z kliniki i mam dostac tez raport od embriologa . Kochane teraz za was 3mam kciuki i pozostanę z wami jeszcze troszkę jeżeli pozwolicie:)
Jeszcze raz wam dziękuje moje kochane za wsparcie.

Genna kochana! Bardzo mi przykro, do ostatniej chwili miałam nadzieję że się uda. Tule mocno! Pozostaje runda druga! I trzymam kciuki byś mogła szybko przenieść się do gamety i aby druga runda była zwycięska

reklama
Do góry