reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej dziewczęta wszystkiego naj z okazji świata.
Sorkii że zwroce się do Hess ale mam problem i z tego co pamiętam Ty miała podobny.
W posiewie z kanału szyjki wyszła mi e.coli.
Mam mega stresa bo szykuje się do transferu w wawie ale nie wiem jak się pozbyć tego g...w na!!!! Zaczęła jeść furagine czy to wystarczy???

reklama
Iskra82 - mnie transfer odroczyli po 2 posiewach, bralam antybiotyki, ale ciągle ta bakteria była. W końcu lekarz stwierdził, że chyba jestem nosicielką i transfer będzie, ale pod osłona antybiotyku. Dostałam wtedy Augmentin. Generalnie wtedy lekarz mi powiedział, że oni nie robią posiewu przed transferem, a ja miałam zlecone od swojej gin.

Dziękuje ale mam mega dola w novum jestem u zygler więc tak jak ty☺ już z nią gadalam przez telefon i powiedziała mi że mam brać furagin, już lykam ale obawiając się że to za mało wrrr w sobotę jadę do wawy na pierwszą wizytę zobaczymy jak będzie.
Nigdy mi to gowno nie wyszło więc znów pod górkę!!!

Iskra82 - wiem co to znaczy czekać, ale co znaczy miesiąc przy całym roku?? Tak czy siak życzę Ci, by transfer odbył się już teraz :) A ile masz mrozaków, jakiej klasy?

Mam jednego klasy 4 AA więc mam nadzieję że to ten☺. To jest 3 moja procedura i zawsze kończyło się na jednym ale były niższej klasy.ostatnie podejście mam w wawie bo wczesnej dwa w innej klinice. Do stolicy dojezdzam 600 km ale no cóż czego się nie robi.oczywiście jeżeli będzie konieczność to poczekamy nie chce niczego zepsuć i chce zwiększyć ile mogę szans.

Iskra będzie dobrze:)))

Anika Hess jak się kochane czujecie ??:)

Magda24 kiedy dokładnie masz wizytę??:) jakieś mdlosci cię mecza?? Jak się czujesz???:)

Niebajka jak tam maleństwo i Ty oczywiście?:))

Bernadet dostałaś juz @???
Kate a ty jak tam w pracy czy na zwolnieniu?? @ po histero juz dostałaś?:)

Dziewczyny te suwaczeki chyba coś zle liczą ja jestem obecnie w 54dc a pokazuje mi 7t4d.. O co chodzi chyba ze liczyć nie umiem :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry