reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
To ja też dołącze;)
Tak Anika wizyta w poniedziałek na 15:30 jestem z lekka poddenerwowana czy jest wszystko ok:) doczekać się nie mogę:)
trochę sie martwię bo tam na dole jakieś dziwne plamy mi powyrastaly i strasznie swędzi i piecze:/ smaruje sudocrem żeby trochę przygasic.. Mam nadzieje ze to nic poważnego:/
A tak czuje sie ok mdlosci mecza;) cycki bola jest ok:)

20160228_085026.jpg

Załączniki

• 20160228_085026.jpg
    20160228_085026.jpg
    381,7 KB · Wyświetleń: 325
Bernadetta - ale przystojniak :)

Kaiiina - na pewno wszystko dobrze będzie. A skąd te plamy? Może od przesuszonej skóry, może się rozciąga nieco? Musisz zapytać lekarza :).

Madziula_87 - o kurcze, już 26tc :) Duży brzuch masz?

A ja dziś z mężem zdecydowałam się na pierwszy zakup - wanienki na stelażu. Odkupiliśmy od kobitki w necie. W super stanie, więc nie decydowaliśmy się na nowy zestaw. Zresztą te stelaże drogie jakieś, albo ja chodzę po nieodpowiednich sklepach, hehe.

No właśnie jest takie przesuszone i rozciągnięte dziwne, musze faktycznie dr zapytać...może to przez ta lureine sama nie wiem...

Jejkuu Betnadet no to Twój synus wyjątkowy chłopak jest:)) szczęściara;)!!

Hess kurcze ale to zlecialo;) powoli małe zakupy ach :D powiem ci ze takie rzeczy tańsze są przez neta (używane, a wyglądają jak nowe;)

reklama
Madziula_87 - piękny, zgrabny brzuszek :). U mnie waga po schudnięciu stoi, no może 1kg przyszedł, ale póki co nic więcej. Ale jest jeszcze na to czas ;)

Do góry