24magda09
Fanka BB :)
Hess kochana to ty po prostu czujesz ze jesteś w ciąży; )) Anika ty też bądź dzielna i na pewno twój zarodeczek zostanie z tobą. Super kobitki że wam się udało!!! Dzięki temu wierzę że i mnie może się udać; ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana zazdroszczę ale tak pozytywnie tego widoku ) pamiętam jak ponad 2 lata temu w Wigilię ujrzałam na usg buźke swojego brzdaca; )) a teraz biega jak szalony,szafki garnki rządzą; ))Przepraszam, że tak późno! Dopiero niedawno do domu dotarliśmy :-/
No to tak: Niuńka waży 450 gram i jakieś te wymiary wszystkie większe od piątkowego badania (370 gram ostatnio) ...badanie trwało 20min. Dr omawiał bardzo dokładnie gdzie co jest ...nóżki, rączki, kości mierzył, nerki, serduszko wszystko ok żołądeczek i pęcherz napełnione, więc i dziecię nakarmione ...nie chciała Niunia buziaczka pokazać - chowała się i zasłaniała, ale wreszcie się udało ...wtedy też drapała się za uszkiem i lizała drugą rączkę ...każdej z Was życzę takich widoków, bo mi też ciężko było uwierzyć