reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kwiatuszek pierwszy dzień cyklu jest liczony od dnia wystąpienia krwawienia
czyli np dostajesz 20 miesiączke i od 20 jest liczony pierwszy dzień cyklu:)

reklama
Hej,
Kaiiina trzymam kciuki:laugh2: czuję, że będzie dobrze:biggrin2:
Kwiatek serio, Ty się na prawdę zastanów nad tym ivf, bo jeśli nie jesteś gotowa to ciężko Ci będzie:baffled: a poza tym posiadanie dziecka to jest praca na cały etat, która czasem przerasta nasze oczekiwania no i nie można wziąć L4 na migrenę:baffled: przemyśl to dobrze:biggrin2:
Hess Kochana mnie brzuch ćmił całą ciążę, aż do porodu:ninja2: miałam doświadczonego lekarza, który nie panikował z tego powodu, ale już moja Siostra brała na to leki (Dupka i No Spe) ale to był inny lekarz i troszkę się martwił, jednak nie leżała w szpitalu:blink: dobrze, że masz lekkie objawy oby tak dalej:cool2:
Kwiatuszeq ja też mam takiego pmsa że pochlastać się łyżeczka:errr: brzuch mnie tak boli, że najmocniejszy Nimesil mi nie pomaga, mam mega nudności i bóle głowy:wściekła/y: wszystko przeżyję byle @ była w piątek:hmm: bo jak nie to kaplica:szok: pierwszy dc to pierwszy dzień krwawienia, ale jak @ pojawi się po godz 18ej, to pierwszy dc liczymy od następnego dnia - tak mi kazali liczyć w Gamecie:-p

Miłego wieczoru:cool2:

Jutro trzymamy kciuki za super betę bernadetty :)

Przepraszam, że tylko wklejam Kalendarz nic nie pisząc, ale muszę Was nadrobić, bo dziś cały dzień poza domem.

LUTY

03 - Bernadeta - I pozytywna beta!!

04 - anika11 - I spotkanie z Kropkiem
05- Madziula_87 - połówkowe
05 - kwiatek1988 - ustalanie planu stymulacji
05 - bernadetta - II pozytywna beta!!
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
08 - 24magda09 - wizyta usg przed criotransferem
11 - kaiiina - I pozytywna beta!!!
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - KATE23 - anestezjolog
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15 - KATE23 - histeroskopia
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztyni
23 - Hess - usg prenatalne w lux med
26 - Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

Ostatnia edycja:
Witam :)

Anika11 wiesz u mnie jest taki problem, że i jak leki biorę to mam tydzień w miesiącu lęki. :( ale musze przecież dać radę. To tylko moja chora psychika...czy nie??? :(

He-ss mnie proszę dopisz 5 luty spotkanie z lekarzem i wypisanie leków do stymulacji.

Witch320 bardzo bym chciała żeby ta beta coś znaczyła. Ja nie raz miałam 1.2 i niestety. Ale może okres nie przyjdzie czego Ci bardzo życzę; )

A co to jest ta hiperka? Hiperprolaktynemia?
Szczerze napisze... czy któraś z Was jara fajki? Zucilyscie do stymulacji czy nie ma takiej potrzeby? W ciąży bym oczywiście zucila ale z moja nerwica i ta stymulacja i jeszcze zacznie fajek ehhh słabo to widzę.

Witam :)

Anika11 wiesz u mnie jest taki problem, że i jak leki biorę to mam tydzień w miesiącu lęki. :( ale musze przecież dać radę. To tylko moja chora psychika...czy nie??? :(

He-ss mnie proszę dopisz 5 luty spotkanie z lekarzem i wypisanie leków do stymulacji.

Witch320 bardzo bym chciała żeby ta beta coś znaczyła. Ja nie raz miałam 1.2 i niestety. Ale może okres nie przyjdzie czego Ci bardzo życzę; )

A co to jest ta hiperka? Hiperprolaktynemia?
Szczerze napisze... czy któraś z Was jara fajki? Zucilyscie do stymulacji czy nie ma takiej potrzeby? W ciąży bym oczywiście zucila ale z moja nerwica i ta stymulacja i jeszcze zacznie fajek ehhh słabo to widzę.

Kwiatek1988....Kochana...dostalam okres i to mega...

Powiedz czy myslalas kiedys o psychoterapii zamiast lekow?...fajki ogranicz...po prostu...zamiast jednej..pol...powoli.

reklama
Hej Kochane Wszystkie...no ja po wizycie gdzie dowiedzialam sie ze juz nie mam szansy na kolejna probe z rzadowego programu.Bylo 200 pacjentek i w tym 50 wybranek skorzystalo w tym ja....niektore wykorzystaly trzy szanse ja jedna ze wzgledu na brak srodkow....Tak jest bo niestety program sie konczy...
Czulam sie podle ale generalnie mam tak od kilku dni zatem zadna roznica....troche jeszcze pobolalo...
Wsiadlam do samochodu i zaczelam wyc....chyba z bezsilnosci.

Postanowilam ze zmieniam klinike...narazie robie wakacje mojemu organizmowi a potem...czas sie ogarnac...i kierunek Bialystok....

Trzymam za wszystkie "Kropeczki" i Was Kochane kciuki!!!!Bardzoooooo....

Do góry