reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

tak Anika wie o co chodzi ... nie wiem co robić mam metlik w głowie bo tak jak nie ta praca to inna wiem ...
nie wiem możne jutro przedzwonię i powiem jednak że l4 przyniosę ...
tylko bije się bo potem jak jednak się nie uda to będą się wszyscy na mnie mścić ;/ cholera jasna :(

reklama
Anika Hess cudownie że macie już lekkie objawy ;) to dla was teraz piękny czas; ) korzystajcie i cieszcie się z tej sytuacji kochane . Szybko czas leci...ja po porodzie teskniłam za swoim duuuuzym brzuszkiem ;))

kaiiina - trudna sytuacja. Skoro szef chciał się dogadać, to może zgodz się na to. Nie wiem też jaką masz pracę i na ile słowny jest szef o dalszym zatrudnieniu.

Kwiatuszek - encorton brałam jeszcze po punkcji, aż mi się nie skończył, ale jak masz np świeży transfer, to chyba bierze się go cały czas. Musisz też pamiętać, by zapytać lekarza o to na wszelki wypadek i jak się potem schodzi z niego, bo to steryd i nie wskazane jest skoncznie go z dnia na dzień. A ja tak miałam. Niby nic się nie stało, ale lepiej mieć to pod kontrolą.

kochane ciągle boli mnie brzuch i jajniki... czuje sie trochę nabita jest lepiej niż wczoraj ... od punkcji ciągle się ważę i waga stoi w miejscu...
kurde żeby to tylko ta hiprka nie była:(( obyy

reklama
Do góry