reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KATE23 - co się odwlecze to nie uciecze, dobrze, że działacie do przodu. A dlacego masz zrobić histeroskopię?

Jutro trzymamy kciuki za udany transfer Witch320 :)

STYCZEŃ

19 - Witch320 - udany transfer świeżaczka!!

20 - kaiiina - wizyta w trakcie stymulacji
20 - KasiaMakaronik - KTG
20 - anika11 - I pozytywna beta!!
21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
21 - Hess - wizyta ciążowo-kontrolna w klinice
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog
29 - Hess - USG ciąży

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

reklama
Witch320 - o której masz transfer? Mocno zaciskam kciuki i dopytaj jakiej klasy podali Ci zarodek :D Bo ciekawa jestem, hehe. &&&&&&

A ja wczoraj robiłam badania - mocz ogólny, morfologia+płytki+rozmaz, glukozę, prg i betę.
Mocz i glukoza wyszły ok, w morfologi jest kilka wyników za wysokich i za niskich, ale na zasadzie 1-2 jednostki.
Prg mam 279,34 ng/ml , a betę 20457,0 mlU/ml . Czyli prg mi spadł z 989,1nmol/l przez tydzień, a beta urosła z 10398,3 mIU/ml. Chociaż teraz jak patrzę, to prg ma inne jednostki.....bo robiłam gdzie indziej.....

PS. Już sobie przeliczyłam i wychodzi 888.3012 nmol/L, czy trochę spadł. Mam nadzieję, że to nie problem.

Witch kciuki zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji4] niech kropek znajdzie sobie wygodne miejsce na 9 miesiecy [emoji4]

Hess ciesze sie ,ze wyniki wporzadku ,piękna beta [emoji3]

Hej Dziewuszki...wlasnie wrocilam.Wiesci sa niepokojace bo zarodeczki sa w stanie moruli:((( wybrano dwa najleepsze a dwa pozostawiono aby zobaczyc sie wydarzy...z mojej jeszcze niklej wiedzy wynika ze to stadium to nic dobrego:(pani embriolog co prawda powiedziala ze czasami moga sie lepiej rozwijac w organizmie...ale jakos mam zle przeczucia...chyba mam dola...
Wszystkim za kciukii...bardzooo.buziaki Dziewczynki...

Witch320 - z moruli też może być ciąża, inaczej by nie podawali. A wiadomo, że w mamusi jest najlepiej, niż na szkiełku. Trzymam teraz mocno kciuki za wgryzanie się w mamusię :) Kiedy planujesz testować?

Dziekuje Hess...:rolleyes2:bardzooo....oby tak bylo.Glaszcze...dotykam...mowie...i prosze aby sie zagniezdzily:)juz chyba uderza mi na glowe...echhh...samego transferu rozbeczalam sie jak beksa...Mam zrobic bete 28.01.16 i chyba oszaleje do tego czasu!!Raz jeszcze dziekuje...sciskam u Ty takze dbaj o kropeczka:)))buziaki

Hej. Jestem w pracy więc tylko zajrzę na chwilke☺
Witch trzymam kciuki za wgryzanko☺ wiem ze łatwo powiedzieć bo sama miałam takiego "kota" jak czekałam na betę, ale tylko spokój nas uratuje - nic nie poradzimy co ma być to bedzie
Hess histeroskopie musze miec bo teraz rozszerzyli diagnostyke po 1 nieudanej próbie ivf. Na szczęście u mnie w szpitalu umowialan się na następny cykl☺ także modlę się żeby wszystko dobrze poszło i nic po drodze nie wyskoczylo
Buziaki☺

reklama
KATE23 - a to nawet nie wiedziałam. Ale dobrze, że już jesteś umówiona. To na którego dokładnie? To wpiszę do kalendarza :D

Do góry