reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Jutro trzymamy kciuki, aby DW87 była odpowiedniej grubości :-D

LISTOPAD

24 - DW87 - podglądanie endometrium przed crio

25 - niebajka - kontrola w poradni patoli
28 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka

GRUDZIEŃ

03 - niebajka - kontrola u ginekologa

STYCZEŃ

anika11 - crio!!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Madziulka Rz trzymam kciuki za Was powodzenia:tak:
DW87 powodzenia na wizycie:tak:
niebajka jak sobie radzisz z tym cukrem ,ja w sobotę byłam u diabetologa dostałam urządzonko do mierzenia cukru i tak kuję się 4 razy dziennie na razie ten cukier mi się waha 2 razy miałam nawet 155 po jedzeniu a tak poza tym to między 120 a 140 a jak tam twoje wyniki i co dobrego jadasz żeby się najeść:-D
moja kolejna wizyta u lekarza prowadzącego jest 11 grudnia

Kasia ja tez 4x dziennie:) wczoraj byl rekord po obiedzie 159:/ ciezko jakas regule mi znalezc, bo po takim samym sniadaniu potrafie miec w normie, albo 150... :/ zastanawiam sie co dalej z nami zrobia;) jutro jade do poradni to Ci nadam temat:)
Jem głównie to, co dostalam w ksiazeczce... "słodkie mamy edu " w google wpisz i poeinna Ci stronka wyskoczyc (chyva ze tez masz te książeczki i glukometr z bayera control w zestawie )
W pracy zasuwam, odezwe sie pozniej:)

anika11 - cmv może dać Ci internista, lub oba ginekolog na NFZ. Ja miałam cmv od internisty, więc nie płaciłam, za toxo już tak, bo już nie chciało mi się łazić po ginach na nfz.

Jutro trzymamy kciuki za szczęśliwe i upragnione rozwiązanie Madziulki Rz (oby jutro??) i za niebajkę i udaną kontrolę :-D

LISTOPAD

25 - niebajka - kontrola w poradni patoli
25 - Madziulka Rz - wybiera się do szpitala / rozpakowuje się ??

28 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka
29 - anika 11 - wizyta kontrolna w cyklu przed crio

GRUDZIEŃ

03 - niebajka - kontrola u ginekologa
11 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio!!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

reklama
Do góry