reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess wiem tylko tyle, że zawsze mieliśy być godzinę wcze śniej na pobranie krwi, a jakie badania były robione nie wnikałam....

Trzymajcie kkciuki za nas na jutrzejszej wizycie by wr eszcie mały dał znać doktorkowi, że chce wycho dzić. :-)

reklama
Jutro trzymamy kciuki, by mały mężczyzna Madziulki Rz wreszcie się zdecydował !!! :-D

LISTOPAD

23 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku / rozpakowuje się ??

24 - DW87 - podglądanie endometrium przed crio
25 - niebajka - kontrola w poradni patoli
28 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka

GRUDZIEŃ

03 - niebajka - kontrola u ginekologa

STYCZEŃ

anika11 - crio!!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Hess dopiero dojrzalam moja srodowa wizyte w kalendarzu:) dzieki Tobie usmiech na mym skwaszonym dziś dziobie sir pojawił :)

Hess czekamy na Twoja @:)

Madziulka dopiero w ciaze zaszlas.... ja pitole. Wielkie kciukasy za Was:***

witajcie kobitki trochę mnie nie było ale chorbosko nas zmoglo najpierw synek ponad tydzień walczył a teraz ja i mam pytanko od dziś biorę antybiotyk (7 dni )a za 5 dnia mam brać leki (medrol estrofem i acard)i ciekawi mnie czy będę mogła zacząć brać czy niestety dopiero od następnego cyklu???? jeszcze zadz.do swojej gin. ale może któras z was tak miała? hess a ty jak? kiedy zaczynasz mam wielkie zaległości

Magda ja bralam antybiotyk 14 dni a mialam za 2 tyg rozpoczac stymulacje. No i decyzja doka byla taka ze odraczamy ivf, bo wykoncze watrobe. U ciebie inny okres brania antybiotyku, no i podchodzisz do crio, wiec tez inaczej.. zapytaj lekarza..trzymam kciuki:)

24magda09 - ja bym poczekala do następnego cyklu, bo jednak antybiotyk i choroba osłabiają organizm. A przecież nie ma co na siłę wszystko zaczynać. No i wątroba tez ma ograniczone możliwości :)

Ja czekam na @ i wtedy od 2 dc zaczynam stymulację.

Zdrowia życzę!!

reklama
Do góry