reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess wiem tylko tyle, że zawsze mieliśy być godzinę wcze śniej na pobranie krwi, a jakie badania były robione nie wnikałam....

Trzymajcie kkciuki za nas na jutrzejszej wizycie by wr eszcie mały dał znać doktorkowi, że chce wycho dzić. :-)

reklama
Jutro trzymamy kciuki, by mały mężczyzna Madziulki Rz wreszcie się zdecydował !!! :-D

LISTOPAD

23 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku / rozpakowuje się ??

24 - DW87 - podglądanie endometrium przed crio
25 - niebajka - kontrola w poradni patoli
28 - Madziula_87 - podglądanie Maluszka

GRUDZIEŃ

03 - niebajka - kontrola u ginekologa

STYCZEŃ

anika11 - crio!!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Hess dopiero dojrzalam moja srodowa wizyte w kalendarzu:) dzieki Tobie usmiech na mym skwaszonym dziś dziobie sir pojawił :)

Hess czekamy na Twoja @:)

Madziulka dopiero w ciaze zaszlas.... ja pitole. Wielkie kciukasy za Was:***

witajcie kobitki trochę mnie nie było ale chorbosko nas zmoglo najpierw synek ponad tydzień walczył a teraz ja i mam pytanko od dziś biorę antybiotyk (7 dni )a za 5 dnia mam brać leki (medrol estrofem i acard)i ciekawi mnie czy będę mogła zacząć brać czy niestety dopiero od następnego cyklu???? jeszcze zadz.do swojej gin. ale może któras z was tak miała? hess a ty jak? kiedy zaczynasz mam wielkie zaległości

Magda ja bralam antybiotyk 14 dni a mialam za 2 tyg rozpoczac stymulacje. No i decyzja doka byla taka ze odraczamy ivf, bo wykoncze watrobe. U ciebie inny okres brania antybiotyku, no i podchodzisz do crio, wiec tez inaczej.. zapytaj lekarza..trzymam kciuki:)

24magda09 - ja bym poczekala do następnego cyklu, bo jednak antybiotyk i choroba osłabiają organizm. A przecież nie ma co na siłę wszystko zaczynać. No i wątroba tez ma ograniczone możliwości :)

Ja czekam na @ i wtedy od 2 dc zaczynam stymulację.

Zdrowia życzę!!

reklama
Do góry