reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

kasiu ja mam juz byc na 7.15 tak mi profesor kazal i pozniej wspominal cos o poniedzialku ale nie powiedzial na którą godzine a Tobie cos mowił?
Ja mam na imie Natalia jakby co mam nadzieje ze sie poznamy:)
Ciekawe jaki doktorek nas zbada

@mika to super tyle jajeczek

reklama
Tak się już denerwuje. Jutro pierwsze podglądanko. Dziś rano wizełam ostatnie zastrzyki. Pewnie jutro dostanę kolejne recepty, no chyba ze po tych 5 dniach wydarzył sę jakiś cudowny cud.....
Dzisiejszy dzień będzie mi się dłużył jak diabli. Jutro o 10.00 wszystkiego się dowiem. Oby się wszystko udało :-)

Amh mam 1,11 :(
na leki wydałam 1612,65 gr
stymulacja trwa dziś 5 dzień - lekarz mówił o krótkim protokole. Po drodze jednak wyszły problemy z torbielem i brałam tabsy antykoncepcyjen. Od 2dc biore gonal a od 4 dodatkowo cetrotide

reklama
Do góry