reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziękuję dziewczyny za odp.jeszcze niestety nie mam konkretnego terminu myślę że w połowie listopada pojadę właśnie do Invimedu i wtedy już dowiem się czegoś więcej.Mam 3 zamrozone zarodeczki mam nadzieję że wszystko potoczy się jak za pierwszym razem;)

reklama
24magda09 - wchodzisz w PANEL UŻYTKOWNIKA, po lewej stronie wyświetla Ci się menu, w MOJE USTAWIENIA masz EDYTUJ SYGNATURĘ i tam sobie piszesz co chcesz :tak:

Kochane a czy któraś miaka transfer z zamrożonych zarodków i okazało się że nie przeżyły?co wtedy?rozmrażają kolejny czy znów trzeba odczekać?
u mnie w Klinice jest tak, że odmrażają zarodeczek raniutko... jeśli wszystko jest ok transferują:tak:, jeśli zarodek obumiera, bądź się rozpadnie podczas rozmrażania (a są jeszcze zarodki mrożone) odmrażają kolejny, by nie tracić cyklu i przygotowania pacjentki;-) ...natomiast w opcji, jeśli nie ma się już dodatkowych Maluszków, dzwonią i odwołują transfer:-(

Za wszystkie mocniutko zaciskam:-)... a ja pracuję sobie dalej i karmię Okruszka, bo się domaga :happy:

Dziewczyny na drugim forum i w sumie część z Was ;-) oświeciły mnie, że leki refundowane są tylko do 3 cykli. Wyczytałam to samo na MZ :-(. A to oznacza, że jeśli teraz będę podchodzić do stymulacji, to będę musiała leki kupować po normalnej cenie......

Tak więc DZIEWCZYNY, jeśli Wam już leki (z refundacją) są nie potrzebne, a macie nie napoczęte i ważną datą do użycia to ja chętnie je odkupie (jak już zacznę leczenie i będę wiedziała jakie leki mam brać).

Dziewczyny, mam do oddania razem z fluidkami ciążowo-porodowymi lekarstwa:
- estrofem - 24 tabletki, ważne do 09/2018
- tardyferon-fol (żelazo z kwasem foliowym) - 4 listki po 10 tabletek (jedno całe opakowanie i jeden cały listek), ważne do 11/2017
- polfirin prolongatum 400 mg - całe opakowanie, 60 tabletek, ważne do 05/2018.
Piszcie na priv.

anika11 - doczytałam na drugim forum, że plamisz. Koniecznie daj znać o lekarzu co się dzieje. Trzymam kciuki, by to była drobnostka i wystarczy więcej lutki.

reklama
Do góry