reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess jak na szczęście dobrze się czuje, chociaż cały czas jakiś strach we mnie siedzi, odliczam tygodnie do momentu jak maluszki będą już bezpieczne jakby chciało im się wcześniej wyjść:) nie ukrywam ze te upały juz mnie dobijaja :)
Anika no te dojazdy są mega męczące...daleko masz do Gamety? Ja jakieś 130 km,teraz jeżdżę do Poznania do lekarza i tam też mam jakoś 130 km także przed ciążą jak i w ciąży co chwile musze śmigać teraz jadę do poznania 19,25,26 masakra :)

reklama
Estriadol niski, niecale 600. Mam sie stymulowac do nd i w pon wizyta. Progesteron mam juz wysoki, wiec beda mrozic zarodki zapewne. Lekarz naliczyl 17-18 pęcherzyków do 10 mm.

Ostatnia edycja:
Hess, no to obie mamy w poniedziałek wizytę:)) będziemy się stresowac razem :D jaki masz juz progesteron? dawki leków te same Ci zostawili? jak w ogóle psychicznie do tego podchodzisz?

Enni, ja jestem z Poznania, więc autostradą smigam, ale to i tak 220km i około 3godzin jazdy :/ zeby byc na 8 rano, musiałam wyruszyć baaaaardzo wczesnie. ale się da :) nie narzekam:)
dla Ciebie pewnie te dojazdy teraz są jeszcze bardziej męczące, bo już w trójpaku jeździsz ;)

anika11 - zwiększyli mi Menopur do 300 jedn. Progesteron mam 1,58. A lekarz mówi, że transfery ze świeżaczkow robi się do 1,4. Choć inny mówił, że do 1,7. Tak czy siak pewnie i tak to przekrocze.
Będziemy razem się wspierać:)

Jutro trzymamy kciuki za Madziulka Rz :)

Kalendarz

SIERPIEŃ

14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg

17 - anika11 - wizyta w trakcie stymulacji
17 - Hess - wizyta w trakcie stymulacji
18 - niebajka - badania prenatalne
22/24 - anika11 - punkcja
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

reklama
Do góry