reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Cześć dziewczyny a ja się urodziłam 13 w piątek ale w marcu i czasem sobie myślę ze chyba temu mam ciągle pod górkę :p a wizytę kwalifikacyjną mam w tą środę zobaczymy co będzie :D pozdrawiam.

Smerfeta byłaś już u gina dzisiaj? Napisz co będziesz brała.

Kwiatuszek a jak to z Tobą jest bo się pogubiłam :confused: W stopce masz, że 7 września zaczynasz kłucie a piszesz, że czekasz na @, co to znaczy? Nie bardzo się jeszcze w tym orientuję. Czy to zastrzyki zamiast antyków?

Si, byłam dziś u gina. Czekam na @ i od 1 dc mam brać antyki- Mercilon. Następnie 30 września wizyta na której dowiem się co dalej i otrzymam rozpiskę leków.

Dziś płaciłam za badania toxo, różyczka itp ale tak se myślę że chyba miałam to w abonamencie w lux med no ale już po fakcie, frajerka jestem ;-). Zrobiłam też badania na hiv i hcv, jeszcze M musi pojechać do kliniki i je zrobić -za to nie płacimy. Lekarz też zalecił badanie piersi przed rozpoczęciem stymulacji więc muszę zorientować się jak to zrobić na NFZ... No i to tyle z mojej wizyty :-)

Kasik ją już się kluje gonapeptylem dziś będzie 7zastrzyk. I od 4dnia cyklu mam zacząć gonal więc dlatego czekam na @. Angell a ty dostałas @ po gonapeptylu? Ją go biorę od 21 dnia cyklu jeden dziennie.

reklama
Kwiatuszek ja też biorę gonapeptyl, teraz już tylko pół ampułki bo razem z fostimonem, ale też jadę długim i normalnie dostałam okres przy gonapeptylu z tym, że ja po antykach jeszcze.
Mi możecie dopisać do tabelki naszej, że 16.09 podglądanie jajek i jak będzie oki to 20.09 punkcja.
Dziewczyny ja już jestem po 4 dniach stymulacji, dziś wieczorem piąty dzień a ja nic nie czuję (tzn nie mam bólu jajników), nie wiem czy to dobrze, może nic nie rośnie?!
Mój emek się ze mnie śmieje, że sadomaso jestem bo sama chcę, żeby mnie bolało:-D

Do góry