reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej dziewczyny.
Umówiłam się na wizytę kontrolną na środę do kliniki, ustalimy z dr plan działania, ale sama nie wiem czy dobrze robie:zawstydzona/y:bo stres jest duży przez sytuacje w domu ale nic nie robienie w tym kierunku tez mnie dołuję.
Teściowa po operacji, ale jak się okazało jednak są nacieki na pozostałe organy i guza nie usunięto:zawstydzona/y:została chemio lub radioterapia. Jestem zielona w tym temacie bo nie miałam nikogo ani z dalszej ani bliższej rodziny, nawet wśród znajomych styczności z walką z nowotworem.

Może sie stworzy nowy kalenadzry taki jaki był kolorowy z datami kiedy co będzie?

kasiu jak tam @ cos sie rusza bo u mnie brzuch pobolewa ale @ nie widac poczekam jeszcze z 2 dni

znalazlam

prosze sie dopisywac
WRZESIEŃ

wrzesień - Genna piękna betka
wrzesnień - Kwiatek oczekiwanie
na @ przed stymulacją

13 wrzesień -@mika biopsja-pobranie jajeczek
18 września -@mika in vitro
18 września - Gizas wizyta kontrolna

PAŹDZIERNIK

2pazdziernik- @ mika wysoka beta:)
9 październik - Kasik36 udana wizyta kwalifikacyjna (Invicta Gdańsk

Ostatnia edycja:
@mika Invicta Gdańsk 13/09/2013 biopsja- pobranie jajeczek:tak:18/09/2013- in vitro:blink:; 02/10/2013- mam nadzieję, ze wysoka beta :-)

Życzę Wam udanego dnia.
I chyba nie jesteście przesądne, bo dzisiaj

piatek13_logo.png

reklama
Do góry