reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Enni, to dobrze, że wszystko ok jest. Ciekawe tylko skąd to krwawienie.

Ja juz po wizycie, mam brać Estrofem 2x1 i 20 maja kolejna wizyta + badanie estradiolu. Jak będzie wszystko ok, to pewnie 26.05 criotransfer :)

reklama
Hess to juz tuż tuż :) jak dobrze pójdzie to ja zaraz po tobie bede miała transfer [emoji6]
Enni cieszę sie ,ze wszystko sie normuje ,mam nadzieje ze wiecej juz nie bedziesz musiała sie stresować .
Marcysia wiem ,ze kiedy jest cos nie do końca zrozumiałe to szukamy informacji w necie ,ale lekarz jednak wie najlepiej i tego sie trzymajmy [emoji6]

Jutro trzymamy kciuki za niebajkę :) Powodzenia!!

Kalendarz

MAJ

14 - niebajka - wizyta przed crio

15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
19 - enni - usg serduszkowe
20 - Hess - wizyta przed crio
22 - ilka_a - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog
26 - Hess - criotransfer
30 - marcysiaa83 - badania prenatalne

Ostatnia edycja:
Enni współczuję przeżyć ale na całe szczęście z Babelkami jest dobrze. Dbaj O Was ;)
Dzięki Dziewczyny! Następna wizyta 30 maja i badania prenatalne. Powinnam się już przenieść na wątek ciężarówek żeby Wam tu nie zaśmiecać swoimi ciążowymi wpisami. Ale jakoś jeszcze nie mam odwagi. Może po kolejnej wizycie ;)
Hess Twój wielki dzień już tuż tuż :tak:
Ilka_a a Ty kiedy będziesz miała transfer? Już wiesz datę?
NNiebajka, Enni trzymam kciuki za jutro &&&

Marcysia - absolutnie nie zaśmiecasz nam tu nic. Pisz jak najczęściej, przesyłaj fluidki ciężowe i nawet jak już się przeniesie na ciężarówki to do nas Zaglądaj :)

Hess kochana jutro niestety nie będę mieć wizyty ni bo szpital:( przełożona mam na 19.05. Wczoraj co prawda miałam usg ale povserduszkach ani śladu. Trochę się martwię bo chyba nawet zarodków nie było tylko same pęcherzyki a beta juz ponad 30 tysięcy

Enni, nie martw się na zapas. Może nie przyglądali się aż tak dokładnie, tylko skupili się na krwawieniu.

reklama
Marcysiu gratuluję! !!! Nie czytaj internetow, bedziesz spokojniejsza!

Hess ciesze się bardzo! Twoj balwanek juz mega steskniony:)) niedlugo bedxiecie razem!

Enni czekam na info jak tam u Was :)

Ilka zaciskam kciuki za przygotowania :)) nareszcie ruszylysmy:)))

Do góry