reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny mam do oddania 1,5 opakowania Bromergonu i Encortonu "5" i "10", kto chetny pisac na priv. A co robicie ze strzykawkami z Menopuru? Mam ich cala mase a wyrzucic szkoda.

reklama
kasik36 - ja strzykawki oddałam komuś z forum, a po drugiej stymulacji wywaliłam do pojemnika w aptece, choć wiem, że tam nie można, do śmieci też nie można, ale może apteka prędzej coś z tym zrobi, gdzieś przekaże.....

Jutro trzymamy kciuki za Hess i marcysie
1zIggET8dLQXapoHBAA7
Powodzenia!!

Kalendarz

MAJ

13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem

14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
22 - ilka_a - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog

Hess - criotransfer

Hess, trzymam kciuki za pozytywne wieści jutro! Niech to będzie Twój czas;-)
Marcysiu, pięknych widoków;-)
Ja czekam na @ po odstawieniu dupka już 5dni i poki co cisza. Wkurzam się,bo jak tak dalej pójdzie, to szybciej na wizycie w Gamecie wyląduje, niż kolejna iui mi zrobią...
Enni, gdzie się podziewasz?

Hess to juz jutro :) i jeszcze tylko chwilka i kropek bedzie z tobą [emoji3]

A ja dzisiaj byłam u terapeuty przypadkowo, bo koleżanka poszła wizytę przesunąć . Porozmawiałam z nią troszkę i stwierdziła,ze przydałby mi sie psycholog ( po wypadku nigdy nie skorzystałam ) ,bo widac ,ze mam lek przed ciaza [emoji15]i tym samam wytworzyła sie blokada psychiczna. Wiec za tydzień ide na wizytę ,szczerze mówiąc cieszę sie ,ze kolezanka mnie namówiła .

niebajka - cisza się zrobiła bo kilka dni odpoczywałyśmy . Ale teraz znowu się będzie działo. :)

ilka_a - to fajnie, że zdecydowałeś się na psychologa. Oni nie są źli i faktycznie mogą pomóc. Czasem się wydaje, że nie potrzebujemy pomocy, a potem się zastanawiamy dlaczego wcześniej nie poprosiliśmy o pomoc.

Hej dziewczynki, sorki, że się wtrącam, ale chciałam się zapytać co jest podstawą do refundacji in vitro, bo różnie jest napisane, i nie wiem czy 6-miesięczna stymulacja clo jest wystarczająca? Bo jako takiej historii leczenia nie mam, bo lekarz mnie zbywał, dopiero jak zrobiłam wyniki to zaproponował stymulację.. pomóżcie proszę :)

reklama
Ja miałam więcej cykli stymulowanych z Clo niż 6 a kazali nam przyjechać jak skonczę 2 lata leczenia( mam mniej 35 lat i potrzebne sa 2 lata leczenia). To chyba coś nie tak, ale juz sie sprzeczac nie chciałam o te 3 mce i poczekaliśmy...

Do góry