reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Moniusia na pewno jest potrzebne dwa lata udokumentowanego leczenia i jak sie nie mylę to AMH musi byc nie mniejsze jak 0,9 ,dziewczyny poprawcie mnie jesli złe napisałam .

reklama
Bosz, jakie wymagania..

a na stronie refundacji niby pisze, że jeden z poniższych czynników upoważnia, np. właśnie 6-miesięczna indukcja jajeczkowania. ;/

I to jeszcze dwa lata.. hmm.. mój lekarz powiedział, że postymuluje mnie tylko przez te 6 m-cy (leci chyba od jutra 3 cykl, bo pewnie znowu się nie udało) i mówi, że już kończy się nasza przygoda, bo więcej mi pomóc nie może i żebym od razu szła na in vitro, że teraz jest refundowane. A skoro jest potrzebna dłuższa historia to skąd mam ją wziąć, eh.. no cóż :) może jakoś to będzie.. muszę z nim pogadać, jak się nie będzie dalej udawać. Dzięki i życzę owocnej walki :) :*

Hej dziewczynki
ostatnio ciagle zapracowana jestem ale mam nadzieje ze wizyta przyniesie jakies dobre wiadomosci o ile @ nie przylezie wczesniej
16czerwca mam wizyte 1w novum, wybrałam doktora Wojewódzkiego , nie kazali narazie robic zadnych badan,
enni jutro chyba wizyta &&&&

Pisala na watku iui, ze miala wczoraj krwawienie. Ze jest w szpitalu, beta rosnie, widac 2 pecholki i to krwawienie to chyba krwiak. Niedługo sie pewnie odezwie:)
Enni kciuki wielkie za Ciebie i babelki!!

Kwiatuszek ciesze sie z postepow :))))

Dzięki Dziewczyny za kciuki i dobre ssłowo. Moje Dziecię malutkie - 3,3cm ale lekarz powiedział że jest ok. Ja oczywiście się naczytalam w necie, że większe powinno być ale lekarz kazał odłączyć Internet i głupot nie czytać. Porównał to do alkomatu przez neta (jakaś tam aplikacja). Że gość niby miał nie mieć a prawo jazdy zabrane. Więc od dzisiaj pozytywne myślenie załączam ;)
Pozdrowienia for all :-D
A, i z usg wychodzi 10tydz2 dzień. :D

marcysiaa83 - lekarz wie co mówi.

Enni - trzymam kciuki za Twoje zdrowie i maluszków.

Ja miałam mieć udokumentowany rok leczenia, nie chciał lekarz 2 lat.

reklama
Jestem jestem;) dziękuję za wasze kciuki.Wczoraj poleciało ze mnie jakbym okres dostała no i postanowiłam jechać na ip.PO USG okazało się ze maluchy są na swoim miejscu i że nie wie skąd to krwawienie.Dzisiaj inny lekarz na obchodzie patrząc na moje zdjęcie powiedział coś o krwiaku, ja sama nie wiem co jest :( Już nie krwawie tylko trochę plamie a betę z wczoraj to ponad 30 tysięcy, przerażają mnie te cyfry

Marcysia gratuluję pięknego widoku :)

Do góry