reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
kwiatuszek załatw sobie receptę na lek Hewiran w tabletkach to jest rewelacyjny lek, szybko ci zejdzie a do tego ochroni cię na długi czas przed opryszczką, lek jest w różnych dawkach najsłabszy to 200 i jak dobrze zagadasz w aptece to farmaceutka też ci sprzeda jak powiesz, że już kiedyś brałaś. Ja go biorę jak tylko zaczynam czuć, że mi wychodzi i czasem się uda, że już nie wyjdzie ale jak już się pojawi to przyspieszy zagojenie ja jeszcze przyklejam plasterki complid to jest dla mnie najlepszy zestaw, żadne maści mi tak nie pomagają jak to. Ja sobie zrobię kurację tym lekiem przed in vitro żeby się zabezpieczyć przed ewentualnym wyjściem jej w ciąży ponieważ wtedy jest bardzo groźna dla dziecka.

Zastrzyki ok nawet nie bolą ja robię sobie rano bo wieczorem bałam się, że nie będę miała jak zrobić jak będę miała gości albo my gdzieś będziemy a nie chcę nikogo wtajemniczać a ty, o której sobie robisz? Jak opryszczka?

Przełożyłam wizytę przedkwalifikacyjną na jutro skoro mam już wszystkie wyniki. Bardziej mi pasuje niż przed wyjazdem bo jak wiadomo będzie milion spraw do załatwienia. Niestety była wolna tylko godzina 9:30 rano co oznacza, że muszę wstać przed 7 a dla mnie to środek nocy, częściej kładę się o tej porze niż wstaję :szok:;-):-D

ja robie o 19 bo własnie wieczorem jestesmy w domu przewaznie
opryszczka juz schodzi mialam plasterki tez
my tez nie wtajemniczamy tylko moja mama wie ale ona jest dyskretna i szwagierka emka i moja sostra
tesciowa mnie wk bo szpieguje mnie

reklama
kasik36, to skoro jutro będziesz w invikcie, to pewnie spotkamy się na korytarzu. Ja jutro mam kontrolę i muszę być przed 8 na badaniach i później na 12:30 ma wizytę u lekarza.

Do góry