reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Cześć dziewczyny, wiem ze dawno mnie tu nie było ale wiem ze tu mnie zrozumiecie. 16 marca miałam 1 transfer który okazał się sukcesem. Moje szczęście dzisiaj pryslo okazało się ze miałam pecherzyk 5 tygodniowy ale bez zarodka a minęło prawie 8 tygodni. Zaczęłam krwawic do tego doszły skurcze... Nie mogę zrozumiec czemu zarodek przestał się rozwijać :-? :-(

Anika w Gamecie s dwie panie R.B :) moją lekarką prowadzącą jest Pani Renata.B. Jest bardzo sympatyczną lekarką, odpowiada na wszystkie pytania, idzie z nia porozmawiać a co najważniejsze wydusiła ode mnie pięć pięknych prawidłowych komórek:) Szczerze polecam panią doktor:) A dodam tylko że do procedury podchodzi poważnie i raczej nie obiecuje gruszek na wierzbie. Sama powiedziała że lepiej nic nie obiecywać bo później można się rozczarować. Także bardzo rozsądne podejście:)

Niebajka szczerze to coraz bardziej boje się bety:( nie wiem czy pójdę w poniedziałek, po pierwsze stres, a po drugie po niedzieli w labo są mega kolejki ;)

Osa87 bardzo mi przykro;( nawet nie wiem co napisać...czasami los płata nam taki okrutny żart. Powiedz mi masz zamrożone jakieś zarodki?

cześć laski u mnie się nic nie zmieniło beta OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:no:
enni popraw nam tu troszkę humorek w poniedziałek mam nadzieję że zarodeczki się przyjeły:tak: już trzymam mocno kciukasy
osa87 bardzo mi przykro wiem co czujesz trzymaj się i walcz dalej .Czy obeszło się bez zabiegu ,masz jeszcze mrożaczki
postanowiłam się dziś odstresować pojechałam z szwagierkom na zakupy a potem malowanie ławek w ogrodzie czas zleciał żeby zleciał jak najszybciej do następnego transferu bo mam po kogo wracać i może akurat się uda :tak:

Osa bardzo mi przykro :-( Doskonale wiem co czujesz, ja rok temu miałam identycznie jak ty :'( dr powiedział, że tak niestety sie zdarza średnio 1 parze na 100. Pech niesamowity:-( Od tamtej pory beta mi ani razu nie drgnela ale jeszcze wierzę, że się w końcu uda. Mam 3 mrozaczki (w moim przypadku to mega sukces) i mam nadzieję, że choć jeden zostanie już na dobre z nami!
Trzymaj się dzielnie i wróć do walki jak już uporasz się z bólem!

reklama
Osa, przykro mi bardzo :( nikt nie wie, dlaczego tak się dzieje. to bardzo niesprawiedliwe. trzymaj sie ciepło!!! masz jakies zarodki?

Dziewczyny, ja dzisiaj miałam usg kontrolne po przerwanej stymulacji. Okazało się, że nadal mam jeden pęcherzyk (nie wiadomo, czy było wiecej i popekało, czy tylko ten jeden). Ma on niecałe 16mm, gin kazała mi zbadac progesteron, który wyszedł 0,31 i estradiol 113. no jak nic owulacji jeszcze nie było, nie? kazała mi przyjsc na kolejne usg w nd lub pn. najprawdopodobniej w wyniku stresów, dalekich wyjazdów i innych czynników, wszytsko się powydłuża. ale numery.

no i zadzwoniłam dzisiaj do Gamety - wizytę mam 29 maja u dr RB blondynki (czyli tej Twojej enni?). niech się dzieje wola nieba!!1

enni, dziękuję za informacje :)) kciuki za Twoją betę! to jest dobry czas, pójdziesz w slady Oli :)

Niebajko, tworzę ;)

E

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry