reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dzień doberek;)

Hess zawsze pod górkę, tak czekałaś i dup...., ale jak to się mówi nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Lepiej wyleczyć i ze spokojnym sumieniem przystąpić do transferu :tak:

OlaSzy cudownego widoku życzę :):-D

A u mnie dziewczyny nic się nie dzieje.... w 2dpt cały dzień kuły mnie jajniki na przemian na zagnieżdżanie to za wcześnie, więc to pewnie nie to, a teraz nic kompletnie nic, :(

reklama
OlaSzy daj znać jak wizyta:))) ale zazdro! pozytywne oczywiście:)

Enni nie nastrajaj się negatywnie. Mnie jednego dnia bolało, drugiego nie.. wszystko w wielką kratkę;) Kropeczki na pewno swietnie sobie radzą i jeszcze dadzą Ci popalić:) Mocno trzymam kciuki!

Czuje ze dzisiaj dostanę okres, umówiłam się na wizytę na 14.05. Yh

Aniko wysłałam znowu.. ale czuje ze znowu nie poszło. Slę jeszcze raz, najwyzej bedziesz miała spam;*

My już po wizycie :) Trafiłam na bardzo mądrego i kompetentnego lekarza i chyba już zostanie moim lekarzem do końca ciąży. Mężczyzna z długoletnim stażem, nie boi się invitro, gratulował nam tego, że za pierwszym razem wszystko się udało, zrobił tylko badanie ginekologiczne, żeby sprawdzić jak wyglądam po niedzielnych krwawieniach. Powiedział też, że po 4 dniach na USG dużo nie będzie widać i szkoda, żebym dopłacała do takich widoków ;)
Zlecił badania krwi, kolejna wizyta już za tydzień - powiedział, żeby się nastawić na serduszko;-)

enni - nie martw się na zapas, brak objawów nie zawsze świadczy o tym, że się nie udało. Myśl pozytywnie, mów do Kropków i trzymaj się kobieto! :)

niebajka - a ja idę prawdopodobnie 11 lub 13 maj, będziemy razem szaleć, hehe.

OlaSzy, cieszę się, że z Waszą dwójką wszytko dobrze:) i że nowy lekarz wzbudził u Ciebie pozytywne przeżycia:))
czy Twoim lekarzem w Gamecie była pani R.B. czy I.P?

OlaSzy naprawdę milo, ze wybór lekarza mozna zaliczyć jako udany:) od razu czlowiek spokojniejszy! I za tydzień usłyszysz ♡, ale wspaniale! No to dbaj o siebie i malenstwo, i oby kolejne tygodnie uplywaly Ci spokojnie!

Hess ja bede troche za Tobą, bo Ty zaczniesz nowy cykl, a ja dopiero bede konczyc;) Ale gonie Cie! :* Wlasnie @ przyszla. Leb mnie boli, ze zyc sie nie da! Gardlo znowu tez... chyba ten encorton mnie dobił :/ nigdy nie bylam taka osłabiona.

Anika sory za spam:p :*

niebajka - Ty i tak już bardziej doświadczona niż ja, hehe. Mam nadzieje, ze teraz już nie crio nie przesunie się w czasie, bo już normalnie eksploduje od tego oczekiwania, hihi. :D

No naprawde! Wyczekasz sie strasznie na tego kropka! Hess a te posiewy, ktore robilas to bylo z Twojej inicjatywy? Dobrze rozumuje?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry