reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny, witam poświątecznie i życzę Wam tego najwaniżejszego - kurczaka, królika, kropka :) kto jakie nazewnictwo woli! ;)

Enni, Hess, dorzucam życzenia zdrowia, bo widzę, że są potrzebne!

Niebajko, cieszę sie, że już w dwupaku jestes! i tak pozostanie, nie ma innego bata!!!! kciuków nie puszczam nawet na sekudnę jedną! i cały weekend towarzyszyły mi myśli o Tobie:)

OlaSzy, to musi być wielkanocny cud!!!!!

niebajka Odpoczywaj teraz i niech kropek pięknie sie wgryza i pięknie sie rozwija [emoji3]
olaSzy myśle ,ze słaba kreseczke na teście potwierdzi pozytywny wynik bety [emoji2] trzymam mocno kciuki &&&&

Byłam wczoraj po receptę na jod i od jutra bede juz brała ,musze porozmawiać o tym z doktorkiem , jajeczko pękło ,ale troszkę krwi było w środku [emoji19] wiem ,ze to nie ważne przy in vitro ,ale boje sie ze moze zrobic sie torbiel krwotoczna .

OlaSzy ale trzymasz nas w napięciu ;-):tak: co chwilke zaglądam ::)

Hess teraz doczytałam że Ty również chora :-(do przyjęcia kropka na pewno się wykurujesz:)

Ciekawe co u naszych świeżo upieczonych mamusiek słychać. Pewnie wszystkie już w domciu :):) a w ostatnich dniach aż 3 dziewczyny zostały mamusiami Kasik,Smerfeta i Ola (nie wiem czy nicka nie pomyliłam tego ostatniego)

Dziewczyny ide spac, bo jestemm nieprzytomna a jutro do pracy:) bardzo dokucza mi macica od tego grzebania i naciągania:/ Dziekuje za wszystkie dobre slowa i kciuki! Jutro sie do Was odezwe i nadrobie zaleglosci:)

OlaSzy mam nadzieje zobaczyc ladniutka bete:)

A swoja droga ciekawe czy ja wytrzymam 14 dni do bety:p

Ja wiem, że trzymam w niepewności - ale sama czekam, sprawdzam i liczę na wynik;-) Jeszcze nie ma.. Do północy czekam, jak nie to rano Wam powiem, bo wtedy to już na 100% będą :)

reklama
Ola sie nad nami zneca!;) Ja w pracy chce szybciutko skonczyc zeby isc sie wylegiwac, i tylko zerkam w miedzyczasie co moment czy sa wiesci:)

Anika mam nadzieje, ze święta byly dla Ciebie do przelkniecia?

Ja cale postanowilam przejesc i przespac :)

Do góry