reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Madziulek super wiadomosc ;-)

Anuszka jak beta?

Dziewczyny to umowmy sie na porodowcporodowe i bedziemy razem rodzic ;-)

A u mnie dzis w dalszym ciagu masakra.. w nocy troszke bylo spokojniej ale rano znow sie zaczelo, jeszcze jak poczulam zapach z kuchni.. ech.. zjadlam troszke chrupek kulurydzianych i bylo mi fajnie ale tylko na chwile.. pilam tez cole.. lek biore

reklama
Pisze z komorki i nie wiem jak mam edytuj.. fajnr te stronki ze spodniami ciazowymi, musze jakies sobie wybrac.. ;-)

Kasik i po raz kolejny zgadzam się z Twoim wywodem :-)

Anulla, Kasik termin mam na 1 kwietnia ;-):-D

Anuszka ciężko powiedzieć jaki jest powód. Mówi się że do 3 doby za rozwój zarodka odpowiada nasienie, później komórka. U mnie szczegółowo w klinice podali że w jednym zarodku nie wykształcił się genom męski, inna przestała się rozwijać po 3 dobie, czyli wpływy różne.
Co do bezduszności programu rządowego Anuszka, to uważam że to kwestia lekarza i kliniki, a nie samego programu. Ja tak jak Genna jestem w Gamecie i bardzo sobie chwaliłam. Też otrzymywałam informacje codziennie osobiście od lekarza

Madziula gratuluję :-) szykuje się duża rodzinka :-D

No i praktyka w robieniu zastrzyków się przydaje.... mój tata dostał clexane i przez 15 dni będę go męczyć ;) ciekawe czy wyjdą mu siniaki. A panikował gorzej niż ja przed pierwszym gonalem hahahaha ;)

Dziewczynki zapomniałam wam napisać ze byłam dzisiaj u immunologa odnośnie clexane, zatem mam brać do 20 tygodnia tak sie przyjęło , ale ze nie miałam robionych mutacji genowych z których wychodzi wlasnie ze trzeba brać clexane do końca ciazy to moja lekarka każe mi brać do końca, nie zaszkodzę tym maluchowi a gdybym przestała w 20 tyg i cos by sie stało to nie wybaczylabym sobie. Następnie odwiedziłam okulistę i na szczęście nie musze mie CC ze względu na moje oczy , wiec same dobre wieści :)
Oj w kwietniu bedzie wysyp ciąż :) smerfeta 1 kwietnia to bedzie niezły primaaprilis :)

reklama
Do góry