reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta, gratuluję serduszka i udanego świętowania:)
DW, ja to bym się z Tobą zamieniła na mrozaczka :-D bo ja podchodzę do swojego tak jak Ty do swojego:) A rzeczywiście jest tak, że te na które liczymy bardzo to się nie przyjmują, a te co troszkę ignorujemy zostają z nami. I tak te słabiutkie częściej się przyjmują:) Sama mam taką nadzieję, że jednak mój słabeuszek i ostatni mrozaczek zdecyduje się nam sprawić cud i zostać już na dobre:) Także głowa do góry i Twój nie jest wcale złym zarodkiem:)

reklama
DW - tak jak napisała Ci Genna - każdy zarodek ma swój ukryty potencjał i trzeba w niego wierzyć i nie ma reguły że niby ten lepszy to się przyjmie a ten słabszy nie bo jak widać na przykładach dziewczyn - natura wie swoje.

Smerfeta - gratulacje i miłego wieczoru :tak:

A ja już po wizycie - trochę uspokojona. Doktor powiedział że nie dzieje się tam raczej nic złego, kazał więcej odpoczywać i się oszczędzać. I przepisał mi lek o nazwie ESTROFEM który już wykupiłam i jak przeczytałam to przeżyłam szok! :szok: Piszą w ulotce że absolutnie nie można go stosować w ciąży i że jest szkodliwy dla płodu i teraz już sama nie wiem co robić. Ufam Doktorowi ale ta ulotka mnie trochę przeraziła :baffled:

Czy któraś z Was brała może Estrofem??

Chloe nie czytaj ulotek :-D ja brałam i dopiero niedawno odstawilam, Twoj dr. na pewno wie co robi :tak: standardowo jest to lek na menopauze stąd te dziwne informacje w ulotce, po ivf bierze się w innym celu. Jest często stosowany i na pewno nie szkodzi.

Smerfeta Gratuluję :-)

Ostatnia edycja:
Chloe, więc lekarz uznał że to spadek estraidiolu jak u mnie. Ja jestem na cyklu sztucznym wiec biore Estrofen od poczatku cyklu 3x1 a jak mi się pojawiły plamienia to biore 3x2.Nic złego u Ciebie na pewno się nie dzieje. Kiedy idziesz na USG ?

Smerfeta, tak się ciesze że wszystko ok. Jak wrócisz z randki z mężem to pokaz nam kropusia i zdaj pełną relację ;-)

Olusia, ja wciąż czekam na fotke. Zapomniałas o mnie ?

Ostatnia edycja:
cześc dziewczyny ja dopiero teraz bo ostatnio tyle na głowie i praca,ale daję rade:rofl2:
Kotuska ja to tylko się umawiam do S na transfer zdobył nasze zaufanie i jest ok jako lekarz i miły człowiek;-)
Ewelina brzusio super ja sobie pomyślałam że malutki a tu dziewczyny piszą że duży:-p
Smerfeta gratuluję udanej kolacji i niech Tobie uśmiech nie schodzi z twarzy
Chloe dobrze że w porządku i się uspokoiłaś będzie dobrze tylko nie przemęczaj się i nie stresuj :tak:
DW mam nadzieję że to tylko słaby dzień u Ciebie i tak naprawdę nie myślisz przekreślać swojego zarodeczka bo słaby ja też mam słaby a sił w sobie jeszcze dużo przynajmniej tak mi się wydaje że będę próbować tak długo aż się uda bo to moje mażenie

Infinity i Kotuska - dzięki za info, od razu mi lepiej :happy: - jak Wy go też miałyście to zaraz go sobie wpakuję :tak:

reklama
Do góry