reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kotuska niepotrzebny stres Wam jakiś idiota zafundował :wściekła/y: To, że to fałszywy alarm to było pewne, w końcu jest tego kilkadziesiąt w całym kraju ale nie można zlekceważyć żadnego. Kasy, nerwów pójdzie na to sporo a kretyn się dobrze bawi, mam nadzieję, że go dorwą i poniesie konsekwencje. Wyobraźcie sobie co z osobami podczas punkcji, narkozy itp. Co z nimi zrobili? Boże jak dobrze, że mi się to nie przytrafiło :zawstydzona/y:

Boziu ale mam dzisiaj wariacki dzień :) Jak rano wyjechała zawieźć męża do pracy na 7 tak wróciłam było po 9. Szybkie śniadanie i po 10 pojechałam z dzieciakami do fryzjera i po zakupy bo ciasto trzeba zrobić. Wróciłam było po 12 i od razu za sałatkę i ciasto się zabrałam ;) Na 15 po męża i na Gdańsk od razu, tam kto wie ile czasu zejdzie po tym alarmie ...
a rano o 2:37 trzeba gości z PKP odebrać (mowy nie ma żebym z kropkiem zwlekała się o tak wczesnej porze) męża oddeleguje :)

A to się wyżaliłam :)

Ostatnia edycja:
Właśnie dzwonili z kliniki i moje oba zarodeczki się rozwijają, jeden jest 16 komórkowy a drugi 12 komórkowy. Ciekawe czy ten 12 komórkowy będą chcieli zamrozić. Jak znam życie to będą mnie namawiali na podanie dwóch chcąc się mnie pozbyć ale ja się nie dam ;-):-D

reklama
Milenka - Ty niedowiarku! Dbaj o Was!!!
Kasik - piękne zarodeczki!! Nie daj się!! Niech mrożą rodzeństwo :)

Ostatnia edycja:
Do góry