reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Milena, klapsa na tyłek za dramatyzowanie? Spokojnie na betę i bez paniki.

Genna, Infinity, już ochłonełam ;) Podsumowując to wolnej przestrzeni już nie ma. Kropek ma się dobrze bo rano go widziałam na USG kontrolnie przez zapalenie grzybicze. Odstawiam po mału duphaston i później luteine też stopniowo. Kolejna wizyta na 2 tyg w 16tc przed urlopem doktorka oby wtedy był milszy... ;)

Infinity, kurcze że twoich wyników jeszcze nie ma. Oby były do czwartku...

Magda ale Umowmy sie ze lekarza na NFZ to nie dbają tak o swoje pacjentki jak prywatnie, owszem zdarzają sie rodzynki ale prawda jest smutna

U mnie na ostatnim usg tez juz nie było wolnych przestrzeni co idzie za tym ze nie ma ryzyka krwawienia akurat przez to :)

Genna, możliwe że i tak jednak biorą sporą kasę. Może za bardzo się zdenerwowałam wczoraj~ hormony~ pierwszy raz mnie "tak dziwnie" potraktował. Oby teraz już było lepiej bo na prawdę nie mam jakiego innego lekarza u siebie wybrać...

właśnie dzwonił mój lekarz -3 komórki się zapłodniły :biggrin2:
Jutro transfer :biggrin2: Będę w ciąży :-D
I jak zwykle dylemat -nie za wcześnie? Jakie komórki maiłyście transferowane, w której dobie, bo jutro to wychodzi u mnie 2 doba.

LIPIEC :

22.07.2014 Kotuska transfer
22.07.2014 KasiaMakaronik transfer
22.07.2014 Agulla podglądanko
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka

23.07.2014 Kasik transfer
23.07.2014 Jazzabell transfer
24.07.2014 Magda wizyta w klinice
24.07.2014 Milena wysoka beta
24.07.2014 Mycha punkcja
25.07.2014 Wanesska wizyta
25.07.2014 Syllkaa wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

02.08.2014 Marikka wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Genna ale jaja z tą ewakuacją Madisona :szok:To pewnie przez te maile o podłożeniu bomby, są w różnych w miejscach w całym kraju, kretyn jakiś sobie żarty stroi a ludzie muszą na tym cierpieć. Ciekawe co z dziewczynami :-(

Jazzabel gratuluję trójeczki :-) Zarodki można transferować w 2, 3 lub 5-tej dobie, nigdzie nie mają lepiej jak u mamusi więc im wcześniej tym czasami lepiej :tak: :-)Resztę i tak będą trzymali do 5-tej doby do zamrożenia.

A ja byłam u swojego stacjonarnego gina, przyjmuje dzisiaj od godz. 8 do 13 a tam karteczka, że dzisiaj do 11 a ja oczywiście byłam 11:15 :wściekła/y:Pojechałam więc do przychodni i zostawiłam karteczkę, że potrzebuję clexane 0,4, dołączyłam ksero wyniku z mutacją genu, mam nadzieję, że mi wypisze rodzinny, mam przyjść po 16-tej.

Jazzabell co klinika to inaczej no Invimed stosuje transfer w 2 dobie , ja akurat miałam w 3 bo w niedziele nie pracowali a teraz w gamecie miałam miec w 5 dobie ale odroczyli transfer ze względu na złe wyniki progesteronu . Zarodki transferowe ske w 2,3 lub 5 dobie wiec spokojnie . Jak ma sie ich mało to nie chcą czekać do 5 doby , najlepiej mają w brzuszku :) spokojnie nie stresuj sie od jutra bedziesz w ciąży :) przypomnij mi w jakiej klinice jestes?

reklama
Do góry