reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jazzabel. U mnie w klinice lekarz po pukcji zaprasza na kilka słów i mówi ile pobrali. Zapladniają 6 najlepszych a w 2 dobie dzwoni embriolog i mowi ile sie zapłodniło ile przetrwało na jakim sa etapie rozwoju. Kiedy transfer.
Bocian Białystok
Wiem że dziewczyny dzień po punkcji same dzwonią do labo i dopytuja

reklama
Jazzabell to zależy od kliniki ale zazwyczaj na drugi dzień po punkcji. W niektórych klinikach trzeba zaznaczyć w papierach konsultacje telefoniczne z embriologiem, w przeciwnym razie dopiero w dniu transferu podają te informacje.

Kasik mnie nie codziennie bolały jajniki. Trzymam kciuki za wizytę :-)

Jazzabel co klinika to inny zwyczaj. Po punkcji lekarz do mnie przyszedł i powiedział ile jest pęcholi i jakiej jakości. W kolejnych dniach dzwonił do mnie i informował o zarodkach. Ja jestem w Gamecie

Magda ja w poniedziałek próbowałam sie dodzwonić do gamety o ten rachunek za mrożone oocytow i wczoraj pan embriologa odpisał na e-mail ze utrudniony kontakt z nimi bo sie przenoszą :) i właśnie od 21 lipca w nowej siedzibie bedą :)
Dziewczynki my właśnie wjeżdżamy na autostradę wec mogę sie troszke spóźnić:) rozumiem ze spotkanie pod Costą? Jak ostatnio z Kasik, wcześniej był coffe heven teraz jest to Costa, a na przeciwko jet stoisko Kruka z biżuterią :) do zobaczenia :)

Ja juz po pobraniu krwi, teraz czekam na anestezjologa. Spotkalam sie z KasiaMakaronik w przelocie :) niestety nie mogla poczekac bo M spieszy sie do pracy a na dodatek ma gosci w domu.

genna tak zbiorka tam gdzie ostatnio :)

udanego spotkania dziewczyny:)
Kasik, powodzenia na wizycie:) Ja podczas stymulacji w ogóle nie czułam jajników, nie byłam wzdęta i nie rozumiałam Waszych niedogodności z tego powodu, a pobrali mi 14 pęcherzyków, także będzie dobrze i na pewno nie popękały:)

Kasik ja przy drugim podejściu w ogóle nie czułam jajników, a za pierwszym razem jak balon , czułam sie strasznie , wie bez czarnowidztwa mi tu proszę bo zachowujesz sie jak nowicjuszka :D

reklama
Do góry