reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Z Blue jest strasznie:zawstydzona/y: miała pobrane 8 pęcherzyków, ale po zapłodnieniu przestały się dzielić, nie ma transferu. Koniec z in vitro. To już jej 3 raz i 3 bez transferu:zawstydzona/y:

reklama
GizaS ja też brałam 12 tabletek luteiny i mi pomagało to że brałam je 4 razy dziennie po 3 tabletki w równych odstępach czasu by poprzednie tabletki spokojnie się rozpuściły zanim aplikowałam następne,spróbuj,dużo daje też podmywanie się przed każdą następną aplikacją,nadmaiar luteiny która osadza się na wargach zostaje wtedy spłukana,a co do temp to ja również miałam podwyższoną :-)

BLUE-Kochana tak mi przykro:-(Ja pie.....e dlaczego to życie jest tak cholernie niesprawiedliwe.Kochana ja wiem,że to nic nie pomorze ale myślami jestem z tobą tulam cie bardzo ale to bardzo mocno.

Ta luteina na mnie działa dziwnie, mam upchaną cała szyjkę gipsem, czuję że w środku temp 40 stopni, szczypie a do tego mam powiększone i wrażliwe w dotyku wargi sromowe:dry:sorry za opis ale może nie jestem jedyna w swich odczuciach:sorry2:
ehh wiadomo że wytrzymam ale chodzę w dziwnym rozkroku żeby nie podrażniać się, najchętniej bym się obłożyła lodem:blink:

Ja na kariotypy swoej i M czekałam tez 3 tyg, a robiłam na nfz w łodzi

Lawendowy, Agusia a wy jak się czujecie po luteinie? Ja biorę aż 12 tabletek dziennie:sorry2:

GIZAS-ja biorę po 4szt luteiny dwa razy dziennie.Ja też mam czasem taką szczypawkę oraz gorąco w miejscu intymnym oraz niemiły zapach,śluz mam czasami taki śpikowaty :tak:To normalne po luteince :-)Mnie codziennie pobolewają krzyże oraz dziś mnie tak trochę w jajnikach kuje.A tak poza tym to mdłości mam czasami ale to pewnie reakcja po lekach.

Blue baardzo mi przykro :-( na rady jeszcze za szybko pewnie ale wg mnie nie myśl o dawczyni tylko jeszcze raz sprawdźcie bakterie. Masz jeszcze 2 szanse choć wiem że leki drogie :-( trzymaj się!!!

Dziewczyny po transferze - czemu nie dostałyście dupka? Pytałyście może?

Goniab ja chodzę do szefa ;-) czyli do dr W. Jak wchodzisz do kliniki to zaraz na lewo na ścianie jest powieszona mapa z info gdzie będzie nowa lokalizacja. A to w końcu jesteś zarejestrowana na ten rok?

reklama
Ja biorę luteine właśnie 3 razy dziennie po 4 tabl, podmywam się czystą woda co każdą aplikację, cześciej chyba się nawet nie powinno bo wypłukuje się florę bakteryjną. Luteina jest podobno lepsza od duphastonu, no i odciaża sie żołądek

Nie wiem jaka jest przyczyna niepowodzeń Blue:zawstydzona/y: napisała mi że wynik AMH dzis jej podali i jest 1, ale to nie ma tragedii, całkiem w porządku. Ale dlaczego one nie chcą się dzielić:zawstydzona/y: nie wiadomo czy będą dwa kolejen podejścia bo w regulaminie jest wzmianka że jęśli nie ma się możliwości "wytworzenia" zarodków do koniec:zawstydzona/y:

Do góry