reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

ciekawa jestem czy mi każą powtórzyć AMH miałam robione rok temu wynik 5,4 o ile dobrze pamiętam zmieniłam termin wizyty na 5 lipca

Anulla, nawet jeśli tak to nie musisz się martwic bo na pewno nie spadło Ci aż tyle aby nie załapać się na refundacje. Najgorzej tak jak ja czy Kasik mamy troche ponad 0,7 i to parę miesięcy temu i po stymulacji na pewno nam spadło.

reklama
ciekawa jestem jak to wygląda u mnie w Gyncentrum bo wczoraj dzwoniłam i pytałam czy jeżeli jesteśmy już w programie czy musimy jeszcze spełniać jakieś warunki pani powiedziała że nic dodatkowego nas nie czeka

wpadam jak po ogień żeby dowiedzieć się co z refundacją
nie mam na nic czasu więc wybaczcie moja nieobecność
nic nie rozumiem z tego wszystkiego
ja mam AMH 1.9 ug/l z września
ale nie mam napisane jakiej generacji
jak myślicie co będzie ze mną ?

jutro wizyta ale to mój 2dc
myślicie że rozpocznie mi stymulacje ?

LIPIEC :

01.07.2014 AniaM USG połówkowe
01.07.2014 Kasik wizyta
01.07.2014 Heiza wizyta ?
01.07.2014 Smerfeta histero
01.07.2014 Infinity aminopunkcja

02.07.2014 Anuszka wizyta
03.07.2014 Syllkaa wysoka beta
03.07.2014 Anulla28 crio transfer
04.07.2014 Montana wizyta pęcherzykowo/serduszkowa
04.07.2014 Milena podglądanko
07.07.2014 Magda badania prenatalne
07.07.2014 Agulla wizyta przed stymulacją
07.07.2014 KasiaMakaronik wizyta po wysokiej becie
07.07.2014 mmm podglądanko
08.07.2014 Magda wizyta w klinice
10.07.2014 Hania wizyta
10.07.2014 Agaawa wizyta serduszkowa

Smerfeta
doczytałam
fajnie że histero udało się zrobić i że wszystko ok
Kasik36
ale dobra wiadomość
ja mam AMH z września więc może też nie będę musiała powtarzać :p
KasiaMakaronik
no tak wcześnie beta
no no no
Madzia
jak zwykle czujna :-*

No i jestem i Ja po połówkowym
Dzieci ładnie sie rozwijają mają po 1-398g. i 2-436g. Lekarz nie widzi nic niepokojącego, Uff a szyjka sie unormowała i wytrzymuje ten ciężar :-)
aa i bedą chłopaki na 100%

reklama
Do góry