reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Krew oddana na subpopulacje, teraz sie trzeba modlic o dobre wyniki. Wazne info dla dziewczyn z gdanskiej Invicty - ostatni tydzien lipca labo bedzie nieczynne wiec nie moga sie odbywac punkcje i transfery. Jak znam zycie i swoje szczescie to mi wlasnie tak mniej wiecej by wychodzilo wiec zapowiada sie kolejny cykl w plecy :(

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1403266930.561466.jpg
Zrobiłam świeże wyniki dla lekarza i beta mnie trochę dziwi !!!!! 8364,50 !!!!! Chyba obcy sie zadomowił :) niestety progesteron nadal niski 15,77 , może taka moja natura , jak u infinity :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1403266930.561466.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1403266930.561466.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 104
Hej dziewczyny. Widzę ze kilka z was leczy się w bocianie tak jak ja. Mam pytanko czy ktoras z was zażywała primolut - nor? Kończę go brać w niedziele i zastanawiam po ilu dniach mogę się spodziewać @ bo mam byc na wizycie 2-3dc i chciałbym się mentalnie nastawić.

Milena nie pomogę leku niestety nie znam , rozumiem ze to antyki?
Medalikara tez nie wiem o co chodzi , byłam na sztucznym cyklu i fakt dostałam duzo go w tabletkach bo z tego co wiem to PR przy sztucznym cyklu trzeba bardzo wspomóc , martwi miętowy trochę, na dzisiejszej wizycie poprosE i większa
Ilośc lutki poprostu tak dla świętego spokoju a za tydzień mam wizyte w klinice to może czegoś sie więcej dowiem jak to jest z tym PR

genna ja 17dpt miałam 3500 więc 19dpt mogłam mieć podobnie bo na tym etapie rosła mi ok. 2x w 48h :-), po 8 czy 10tys. już zwolniła, także wszytko super. A z tym PRG - widzisz jakieś inne jesteśmy ;-) U mnie podskoczył dopiero w 9/10tc do ok. 40, ciekawe jak będzie u Ciebie - na pewno warto sprawdzać bo będzie wiadomo kiedy można trochę zmniejszyć te 'końskie' dawki ;-)

reklama
Do góry