reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ewelina gratuluję i zazdroszczę widoku (ale tak pozytywnie) :-)

A do mnie dzisiaj przyszła szanowna @ 2 dni wcześniej. Zawsze miałam krótkie cykle bo około 26 dni ale 24 dni to lekka przesada. W tym tempie moja rezerwa jajnikowa skończy się grubo przed 40-tką :wściekła/y:

Smerfeta moja forumowa bliźniaczko mam nadzieję, że Twoja @ nie zrobi Ci niespodzianki i nie pokrzyżuje planów histero :tak:

Kasik jestem na antykach właśnie żeby nie było niespodzianki. No i korzystam z tego i nawet byłam na solarium aby na weselu w miarę wyglądać bo po tych wszystkich stymulacjach popsuła mi się skóra na dekoldzie. A Twój cykl skrócony to chyba nie będzie regułą. Teraz bierzesz tyle różnych dziwnych leków więc może od tego

Ewelina gratulacje!!!!

Ewelina gratulacje:)

ja dopiero wróciłam z kliniki, oczywiście sierota ze mnie, bo załatwiłam nie tak jak chciałam:( No więc mam następną wizytę 23.06, ale będę musiała ją przełożyć na 24.06, no i miałam pamiętać, żeby tylko nie ustalać wizyty na 23.06 i wyszło jak zawsze. No ale opóźnienie 1 dnia chyba nie zrobi różnicy. W sumie, to może lepiej, bo musiałabym wyjechać o 5 rano, żeby zrobić badania i odbyć wizytę u lekarza:szok:. Dr chciała dać mi viagrę:sorry2: na endo, ale jak jej powiedziałam jakie miałam poprzednio, to narazie się wstrzymała. Zobaczymy po następnej wizycie. I dostałam acesan - podobno to samo co acard. - nie znam się, wy pewnie będziecie wiedziały:) No i planowany transfer na 28.06. Tylko ciekawi mnie dlaczego w sobotę, jak poprzednio lekarz mówił, że mrozaczki są we wtorek i czwartek. Dowiem się dokładnie na następnej wizycie:)

Anulla plan gotowy, teraz zobaczymy jak życie go zweryfikuje ;-):-)

Smerfeta właśnie pomyślałam sobie, że cykl się skrócił przez antybiotyk, steryd i sporo nerwów ostatnio mam :-( nawet mi się o tym nie chce gadać bo jak bym nie miała mało kłopotów to z każdej strony jeszcze dokładają ... W poniedziałek powinnam zrobić posiew moczu, żeby sprawdzić czy antybiotyk poradził sobie z bakterią, czytałam w necie czy podczas @ można i zdania są podzielone. Moje ostatnie @ są bardzo dziwne, zawsze przychodzą w toalecie po wstaniu z łóżka, rano, od razu sporo żywej krwi. Pierwszy dzień jest normalne krwawienie, drugiego dnia nic (zero plamień, zero krwi), trzeciego minimalne plamienie, czwartego delikatne krawienie i później jeszcze 5-7 dni minimalnego plamienia, razem nawet 10 dni :szok: Coś chyba jest nie tak :zawstydzona/y:

Kasik, ja też mam sporo wydłużony @. Tak jak kiedyś miałam max5 dni, gdzie 5 dnia było czasami niewielkie plamienie, tak teraz nawet do 10 dni mam plamienia i to nawet spore. To na pewno jest od leków, stresu itp. Miałam o to zapytać dziś lekarza, ale zapomniałam:zawstydzona/y: jeszcze coś na pamięć chyba muszę kupić, bo ostatnio zapominam o wielu rzeczach. Chyba za dużo na głowie mam. Niestety też dr nie wiedziała nic o refundacji leków. Tylko powiedziała, że Invicta dostała baaaardzo dużo pieniędzy i mają największą skuteczność w Polsce - no ale to każdy chwali swoje i nie wypowiem się na temat statystyki:)

Ciekawe kto w sobotę robi transfery. Mam nadzieję, że nie ulubiona pani dr. Wolałabym w czw transfer.

CZERWIEC :

14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
14/16.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

16.06.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
16.06.2014 Anuszka crio transfer ostatniego pingwinka
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
17.06.2014 Medalikara wizyta pęcherzykowa
20.06.2014 KasiaMakaronik wizyta przed crio
20.06.2014 Genna wizyta pęcherzykowa
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
24.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer