Lea2022
Moderator
Dasz się zamknąć byleby z lekami?Dziękuję nie oddam im tych leków, po moim trupie najwyżej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz się zamknąć byleby z lekami?Dziękuję nie oddam im tych leków, po moim trupie najwyżej
Super!!!! Bardzo MOCNO trzymam za Was kciuki! Niech się kropek zadomowi wygodnieMelduję, że kropek na pokładzie
Oby się utrzymał, teraz największy test cierpliwości. No i na frytkach oczywiście byłam
Prożek oznaczony, czekam na wyniki , w zależności od poziomu wdrażamy Prolutex bądź nie receptę dostałam
Po transferze byłam taka oszołomiona i roztargniona, że musiałam się w połowie drogi do maczka wracać do apteki, bo zostawiłam tam teczkę z kliniki ze wszystkim
Dziękuję Wam za wszystkie kciuki w mojej intencji to bardzo miłe i ciepło się robi na serduchu
Jak będzie trzeba, owszemDasz się zamknąć byleby z lekami?
Oj zdecydowanie, powodzenia z zastrzykamiMam wyniki, dupy nie urywa ten z dziś Prolutex musi iść w ruch.
A jakie były w poniedziałek?Dziewczyny ratunku mam wyniki beta 98 ale progesteron 16,62 i zaczynam się martwić że spada a przez to że beta spowalnia..
Skontaktuj się z lekarzem. Ja brałam luteinę i po prostu jakby wyszło mniej niż 20 to miałam sobie zwiększyćDziewczyny ratunku mam wyniki beta 98 ale progesteron 16,62 i zaczynam się martwić że spada a przez to że beta spowalnia..
Zdecydowanie potrzebna suplementacja. Mam nadzieję, że maluszek się zadomowi u CiebieMam wyniki, dupy nie urywa ten z dziś Prolutex musi iść w ruch.