reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Melduję że u mnie wszystko ok :tak: Maleństwo ma już 4 cm :biggrin2: rośnie tak szybko że aż ciężko uwierzyć :sorry2: Machało do mnie pięknie maleńkimi rączkami - pomimo że to już 3 usg to nadal za każdym razem czuje się jakbym je widziała po raz pierwszy - niezapomniane przeżycie którego życzę każdej z nas:tak:
I nawet trochę smutno było mi się pożegnać z dr. choć z drugiej strony tak bardzo czekałam na ten moment :sorry2:

No i obiecana foteczka z dedykacją dla Kotuski :-D (z utęsknieniem czekam na fotki takie jak pokazała nam Ania bo moje ciągle jakieś takie niewyraźne :dry:):

Obraz 001.jpg

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Ewelina musisz uzbroić się w cierpliwość, nie masz innego wyjścia. Jedne nic nie czują i beta jest dla nich zaskoczeniem a drugie wkręcają sobie objawy a nic z tego nie wychodzi więc reguły brak :tak:

Infinty i AniuM piękne Wasze maleństwa :-)
Kotuska mi Pani doktor powiedziała że ona nie może na sto procent podać przyczyny moich niepowodzeń, może to komórki NK , może zbyt mała ilość białka S a może to i to , także zrobię wszystko co mi jak na razie karzą bo boję się podejść ten ostatni raz z myślą że nie zrobiłam wszystkiego , przeciwciała jądrowe mam w normie , myślę że cytokiny coś zdradzą , tylko znowu to czekanie .

Ewelina
U mnie to samo. Czasem coś tam ćmi jak na @
Bądźmy dobrej myśli.
Mówią że brak objawów to też objaw ;-)

Medalikara
Ja lubie Białystok. I ludzi tam mieszkających. Są mili i pogodni. Mam wielu znajomych z tamtych terenów. Miasto rozwija się na plus. Lubie tam jeździć :-D

Ostatnia edycja:
reklama
MAJ:

21.05.2014 GizaS podglądanko
21.05.2014 Infinity ostatnia wizyta w klinice

22.05.2014 Bibi wizyta pęcherzykowa
22.05.2014 Agaawa spotkanie z Panią embriolog i lekarzem
22.05.2014 medalikara podglądanko
24.05.2014 medalikara punkcja
26.05.2014 Genna wizyta przygotowanie do crio
27.05.2014 Magda_7891 wizyta pęcherzykowa a może będzie już serduszko...?
27.05.2014 Bernadka wysoka beta
27.05.2014 Ewelina.br wysoka beta
27.05.2014 Anuszka wysoka beta
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego
29.05.2014 Bibi wizyta serduszkowa

CZERWIEC :

02.06.2014 Chloe wizyta start stymulacji
13.06.2014 Hania wizyta
14.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio

Do góry