reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
Hehe no fajne rzeczy jedzą te nasze dzieci. Dziś dałam Grzesiowi troszkę ugotowane mojej kaszy z obiadu, krzywil się i buzię otwierał, a swoich rzeczy nie chce jeść skubany.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski możecie polecić opakowanie termiczne na butelke? Potrzebuje kupić na prezent

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam z babyono. Taka szara +etui na smoczek. Długo trzyma ciepło. Nawet jak chodziliśmy po Szczawnicy itd po 5h i potem wyciągnęłam to było ciepłe ze musiałam trochę chlodniejszej wody dolać. Ale ktoś miał takie samo i mówił że do du*y. Więc chyba miała wadliwa sztukę.

Dzięki dziewczyny:) jedne i drugie nie mają samych dobrych opinii ale jak szukam na necie to żadne opakowanie nie ma[emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol ja mam to babyono i jest do d**[emoji28] jak wleje wrzatek to pare godzin nie trzyma. Może mnie po prostu to nie satysfakcjonuje [emoji12]dziwna i wygodna jstem [emoji28][emoji28] lepiej kupic termos, albo butelke termos [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry