AAggAA88
Fanka BB :)
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] ale piekne!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alex ja dzisiaj nie dosc, że kupiłam takie same hm-owe opaseczki, to widze że zakupilam tez takie same body
Alex, Lilith, Maziajka - ja kupie poki co 2-3 takie szersze opaski, co by uszka zakryć, i podczas ciepłych dni nie zakładać czapeczki. Może jedna też taką ozdobną kupię [emoji6]
Te opaski na cienkich paskach/gumkach jedynie ładnie wyglądają - moja Siostra namiętnie zakładała je swojej córce - głównie pod zdjęcia [emoji6], a tak te szerokie opaski używała (jej mała urodziła się końcem maja) [emoji6].
Co do tego czy dziecko będzie chciało nosić - to..trzeba pierw czasu przyzwyczajać. Moja J ma sporo tego typu opasek (z kokardkami, kwiatkami, wielkim kwiatem, sztuczny warkocz na gumce) - i nie nosi, bo nie lubi, a ja namiętnie je kupuje bo sa takie piękne... I czekam aż się moja Małpa "nawróci". Ona lubi tylko i wyłącznie tradycyjne opaski.
Co do Pepco - nie kupowałam sobie osobiście tam ciuchów (te dla dorosłych zwyczajnie mi się nie podobają, a np. jak kupiłam skarpetki - balerinki to były za krótkie - rozmiar mojej stópki 41 nie pasuje do standardów Pepco [emoji6]), ani żadnych niemowlęcych artykułów.
Sporo pepcowych bluzeczek, legginsow, rajstop, bielizny (podkoszulki, majtki, skarpetki) ma moja Jaga - i też mogę poręczyc za jakość tych produktów.