reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Alex ale cudne te opaseczki tez takie kupie tylko czy mala bedzie chciala nosic:p

010igov35ye70zfx.png

Alex, Lilith, Maziajka - ja kupie poki co 2-3 takie szersze opaski, co by uszka zakryć, i podczas ciepłych dni nie zakładać czapeczki. Może jedna też taką ozdobną kupię [emoji6]
Te opaski na cienkich paskach/gumkach jedynie ładnie wyglądają - moja Siostra namiętnie zakładała je swojej córce - głównie pod zdjęcia [emoji6], a tak te szerokie opaski używała (jej mała urodziła się końcem maja) [emoji6].
Co do tego czy dziecko będzie chciało nosić - to..trzeba pierw czasu przyzwyczajać. Moja J ma sporo tego typu opasek (z kokardkami, kwiatkami, wielkim kwiatem, sztuczny warkocz na gumce) - i nie nosi, bo nie lubi, a ja namiętnie je kupuje bo sa takie piękne... I czekam aż się moja Małpa "nawróci". Ona lubi tylko i wyłącznie tradycyjne opaski.

Aga dobrze wiedzieć, mysze się rozgladnac za czymś takim. Te szerokie mają też chyba takie duże kwiaty czasem dopinane.
Sama pamiętam czasy tych szerszych materiałowych opasek :p

Aga jak bedziwsz miala jakies opaseczki to daj znac bo takie grubsze to na pewno sie przydadza.Czapek nie lubie a jak bedzie wiatr badz jesienia to takie opaski jak znalazl.

Aha no wlasnie takie kocyka szukam boski jest!

010igov35ye70zfx.png

Aha83 - POOFI polecam! Koleżanki maja wiec widziałam na żywo i jest rewelacja, po praniu nie dzieje sie nic!

Ja wychodzę z założenia ze ludzie "biedni" powinni miec rzeczy moze troszkę mniej ale lepsze gatunkowo.. widziałam body z pepco/auchan po paru praniach i dramat-kuleczki o materiał robi sie jakby szorstki :(
Fakt ze np ja kochając ciuszki z kapphala musze wydać 30-40zl na jedna rzecz ale nic sie nie dzieje i potem śmiało za polowe ceny sprzedam wiec bilans wychodzi ten sam:) tylko trzeba jakby te pieniążki "wyłożyć"

Ale z ciuchami dla siebie tez tak mam :p dwie pary spodni i 3 bluzki ale konkretne zamiast tony z lumppka - a kiedys mialam odwrotnie - ilość a nie jakość! [emoji85]
Chyba sie starzeje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith, Maziajka - te szersze opaski są przede wszystkim wygodne [emoji5]. Tez Jadze kiedyś zakladalam - i nigdzie nie obtarly, nie obgniotly itd.

Maziajka - Co do firmy - to jeszcze ich nie szukałam. Swego czasu dużo takich opasek kupowałam w normalnych sklepikach z dziecięcymi art. (nie sieciowych), w textil markecie i po ryneczkach [emoji6]

Do góry