reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja tez juz zapisałam link i będę niedługo zamawiać trochę rzeczy bo widzę, że tam dużo można kupić i będzie w jednej paczce ;)

reklama
Znalazłam burpy;) U nas nazywają się"podkład ochronny na ramię" ;)
Mi jeszcze przy pierwszym dziecku sprawdziły się flanelowe pieluszko-ceratki. Fajna sprawa przy przewijaniu poza domem.

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Wendy potwierdzam, kiedyś pisałam nawet. Zdecydowanie lepszy jest z tt sangenic niż z Angela :)

Aga słuszny wybór :)

dziewczyny ja chyba tez cos zamawiałam u tego sprzedajacego z tego co kojarze....u nas wszystkie tetry poszły na szmaty do mycia samochodu :D wiec tez bede musiala zakupic nowe, te najladniejsze z flanelki sobie tylko zostawiłam

A co do woreczków/kosza na pieluchy to mielismy angela kosz, ale u nas kompletnie sie nie sprawdził, jeszcze moj super madry maz sie pomylil przy zamowieniu i zamowił 2 takie kosze...jeden dalismy znajomym jak sie im urodziły blizniaki, drugi nie wiem gdzie jest. Szczerze to wywalamy smieci codziennie do smietnika na zewnątrz, wiec teraz nie bedziemy nic dodatkowo kupowac.

Ja tez u niego zamawialam:D

Ja zadnych pieluch nie mam musze kupic z 10 tetrowek i 5 flaneli bo wszystkie poszly do okien:D

010igov35ye70zfx.png

Nie no.. [emoji1][emoji1][emoji1]
To teraz chyba wyślemy temu sprzedawcy linka do naszych pogaduch zakupowych i zarzadamy grupowego rabatu [emoji1]

Jak już wcześniej wspomniałam - u niego kupowałam też te grube tetry (z podwójnym splotem). Teraz ich nie było, ale warto śledzić jego aukcje, bo naprawdę warto takowe tetry także posiadać [emoji6].

Polecam też wkładki laktacyjne z baby ono - sa mega cieniutkie (przez co dyskretniejsze od innych przeze mnie testowanych) i fajnie chlona.

Truskawka ale ja mowilam tylko o woreczkach na,pieluszki nie o,koszu tez takiego nie mial,i noe bede kupowac tez wyrzucamy smieci codziennie ale jednak w takim,worku latem tak zapachy sie nie roznosza szybko:)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Aaa hahaha.
Woreczki to używają u nas do dołu na koty, gdzie żwir nue biodegradalny i super.
My mielusmy kosz i nie wobrazam sobie nie mieć. Ale te Angely są do dupy, kasy szkoda. Tt się sprawdza fantastycznie.

U nas tez piszla tetra na szmaty :)

Hej dziewczyny.
Co do zakupow to tez mam zamiar od tego sprzedawcy. W sklepach wszysyko drogo wychodi a przez internet sie przynajmniej nie nachodze.
Co do tetry to moje juz dawno gdzies przepadly. Mam po synu jedynie kocuk. Takze wszystko musze kupowac od samego poczatku.
Mam takie pytanie: ile optymalnie kupic tetrowych pieluch, bo ja niemam bladego pojecia? I jaka gramatura jest naj?
Jak kupowalam takie rzeczy ostatnio to bylo sporo lat temu i za cholere nie pamietam.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja tak nie w dzieciowym temacie :) Wiem, że na rynku są setki poradników dla ciężarnych, ale ostatnio w gabinecie lekarskim wpadł mi ten w ręce i jest super! Uśmiałam się już po dwóch zdaniach ;) Żeby nie było, są w nim również poważne tematy poruszane przez ekspertów, ale autorka wiele sytuacji odnosi do swojego doświadczenia i to się super czyta! Polecam :)
Resized_20170131_175634.jpeg

Załączniki

• Resized_20170131_175634.jpeg
    Resized_20170131_175634.jpeg
    236,3 KB · Wyświetleń: 387
Do góry