reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Ola W no sklepy stacjonarne w swieta zamkniete;D

Ps. W wiekszosc sklepow internetowych juz od wigilii wyprzedaze!;D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola tak mówię o internetowym sklepie :) ja tam świątecznie sobie zamówiłam póki rozmiary są [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Maziajka fakt :D ale myslalam, ze po prostu taka inf jesy, a jutro dzien pracujący, wiec... ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Byłam na pierwszych wyprzedażowych łowach i polecam zajrzeć do Zara Baby, mają niezłe ceny i dużo ciuszków, przynajmniej na Marszałkowskiej, w c&a bez szału stacjonarnym, w h&m też niewiele przecenili, jeszcze zrobilam tourne pp Reserved bo mnie babka z Marszałkowskiej wysłała do Złotych, że niby oni mają kolekcję baby i co?! Nie mają i w końcu kurtkę zamawiałam wychodząc ze sklepu przez neta ale jest w super cenie parka

reklama
Kurcze a my mamy tyle ubranek ale może na 80 coś już kupię bo się przecież nie powstrzymam :) idę dziś oddać szczeniaczka uczniaczka, to może coś wybiorę w smyku i zajrzę do hm.
Emol idziesz na siłkę?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry