aha83
kwietniówka '09
Kasia_831 przy wyborze zwróć uwagę na wagę do której dziecko można wkładać, bo niektóre to są do 8-9 kg , wiec na krótko starcza, chyba że nie wnikasz [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny, chciałam zapytać o opinię, co sądzicie o torbach dla mamy babyono, zastanawiam się nad kupnem, wyglądają na pakowne, mają dużo kieszeni ale nie wiem jak z jakością materiału, może wyrazicie swoją opinię. Czy kupujecie akcesoria z babyono?
Pewnie się myle z tą osłonka ale używam a ona nie marudzi mam na tym napisane że odbija promienie słoneczne więc może nie jest jej zbyt cieplo, a kocyk mamy cienki a w połowie spaceru zazwyczaj to ściągam jak marudzi. Ale lubi spacery, chyba 2 razy ja tylko nioslam ale to dawno bylo. Zazwyczaj udaje mi się ją uspokoić ale lubi smoczek więc mam z gorki;-)@pumelova ja mam w zygzaki
Kurcze myślałam że jeszcze za ciepło na tą osłonkę Byłam przekonana że to na zimę jest.Ja synka wożę w dresiku i przykrywam cieplejszym kocykiem.No ale on nie lubi spacerów,zwykle niosę go na rękach wracając.
Ja też uważam że lepiej kupić leżaczek ktòry starczy na dłużej.Teraz jest spory wybór takich do 18kg.