reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

U nas przy 20 stopniach wszystko krótkie plus muslina ewentualnie do okrycia. Do fotelika bezrekawnik i takie majty albo krótki ramper.
To juz jest cieplo.

reklama
Ja mam 21 w domu i mała leży w body i skarpetkach:) na noc w pajacu. A śpi w rozku ale coś jej się przestał podobać.

Od kiedy wasze dzieciaczki śpią w spiworkach?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze Grześ w rożku śpi bo kładę go na boki i jakoś w spiworku mi nie pasuje.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro ja spróbuje znów wsadzić do spiworka. W rozku jej się ewidentnie przestało podobać bo nóżki jej blokuje i się denerwuje. Misia ja tez.kladlam na boku ale od dziś na plecki dawałam bo jej bardziej pasowało o dziwo

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje zakupy w lidlu.

Śpiochy rozmiar 56
1500550888-aaaaaa.jpeg

1500550911-aaaaaa.jpeg

Rozmiar 62
1500550932-aaaaaa.jpeg

Rozmiar 62/68
1500550971-aaaaaa.jpeg

Rozmiar 74/80
1500551016-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo zakupy udane [emoji3] a jak z wymiarami? Bo jak kupuje do córki to zawsze rozm mniejszy niż nosi

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry