reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Nam sie monitor bardzo przydał, wrecz nawet szpital na nas wymusil zakup i uzywali na neonatologii zeby sprawdzic czy dobrze dziala. Ale Maja miala bezdechy wiec bylo uzasadnienie. Teraz tez bede uzywac ale do szpitala nie zabralam.
Aim nam pielęgniarka odradzała taki przypinany do pieluszki bo jest niepewny (ze ruchomy i moze nie wyłapać). Ale nie mam doświadczenia z tym rodzajem monitorow...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokladnie Wendy.

Swoja droga to wiele jest powodow do zmartwien niestety i wiele rzeczy moze sie zdazyc nie mozna sie dac zwariowac.

Kylesa w Waazej sytuacji to zrozumiales urodzilas corke 31tc.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy możecie pokazać wnętrze waszych wózków? Na czym leżą dzieci, mają jakąś płaska podusie, kocyk itd.....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tylko przesciradlo pod glowka ma pieluszke bo mocno ulewa

Załączniki

• IMG_7340.JPG
    IMG_7340.JPG
    83,7 KB · Wyświetleń: 162
Te prześcieradła jakieś niewymiarowe są...wiszą mi na materacu w koszu Mojżesza i w materacy wozkowym i takie buły się robią a niby pisało ze to prześcieradło specjalnie do wózka a materac w wózku i koszu jest takiej samej wielkości.Te prześcieradła są na gumie

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Te prześcieradła jakieś niewymiarowe są...wiszą mi na materacu w koszu Mojżesza i w materacy wozkowym i takie buły się robią a niby pisało ze to prześcieradło specjalnie do wózka a materac w wózku i koszu jest takiej samej wielkości.Te prześcieradła są na gumie

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Moje wymiarowo spoko a kupiłam na allegro ale nie było białego i wzięłam szary i wygląda jak brudne :D

Dziewczyny a jak idziecie na spacer i jest tak mega ciepło to pomijając budke od gondoli - co robicie z tą częścią która przykrywa nóżki w gondoli? To lepiej ściągnąć czy zostawic? Bo stwierdziłam że tam musi być ciepło bardzo ale z drugiej strony pisze że jest filtr 50 więc słońce nie grzeje bezpośrednio w wózku. Jak sadzicie? Nie zwróciłam uwagi jak inne kobiety spacerują:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry