reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja słyszałam że dziecko dziedziczy rozmiary raczej po matce u nas na szczęście tak było bo W ważył 4,3 kg. Zu 3.2 a Helenka 2.4. Ważne jak dziecko potem rośnie , Zu jak miała 4-5niesiecy juz było ciasno ale ona była w 97 centylu do tego śpiworek.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dwójką rosła inaczej.
Syn wielki szybko rósł za to córa malutka bardzo. Ona na najniższym centylu on zaś na najwyższym. Ciężko przewidzieć.. I zależy kiedy poród będzie.

Popatrz ood kątem: co bym chciała, potrzebowała i jaki styl, się oodoba.
U nas są inne wózki, różne w pl mam wrazdnie wszystkie na to samo kopyto. Ale każde się czymś charakteryzują. Któryś Cie zauroczyl? Może tak na to popatrz :)

Dwójką rosła inaczej.
Syn wielki szybko rósł za to córa malutka bardzo. Ona na najniższym centylu on zaś na najwyższym. Ciężko przewidzieć.. I zależy kiedy poród będzie.

Popatrz ood kątem: co bym chciała, potrzebowała i jaki styl, się oodoba.
U nas są inne wózki, różne w pl mam wrazdnie wszystkie na to samo kopyto. Ale każde się czymś charakteryzują. Któryś Cie zauroczyl? Może tak na to popatrz :)
Narazie tylko czytam, nie oglądałam. Jak pooglądam to pewnie zacznę znów pytać. Dziekuje bardzo za pomoc!:)

Hehe luandzia u mnie wszystko jedno czy po mamie czy po tacie. Ja 4600 60cm mąż ponad 5,5kilo wzrost dyskusyjny bo teściowa nie pamięta :) były ciężkie czasy wtedy. Wyprawka na kartki a na niego wszystko za małe :) na szczęście miał starsza o rok kuzynkę i wskoczył w to co ona wyrosła :) ponoć najgorzej bo mu rączki w nic nie wchodziły i tak mu zostało do dzisiaj :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam i przetestowalam rożek/kojec z motherhood [emoji3]. Laski - naprawdę jest dobry.
Mój M też zrobił do niego przymiarke - nie zdziwie się, jak będę musiała drugi dokupić [emoji1]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Luandzia mialam mutsy igo ze wzgledu na to ze to mega lekki wozek ale niestety jak dla mnie to tylko do galerii na kafelki strasznie sztywny.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, od czwartku 2 lutego w lidlu sa rozne rzeczy dla dzidziusiow (ubranka, posciele, maty, otulacz do fotelika samochodowego itp.) i dla mam (biustonosze do karmienia, podkoszulki itp). Ubranka dla dzieci tam sa faktycznie dobrej jakosci;)

Ps. Przyszedl do mnie dzis kojec/poduszka motherhood, bede testowac;) na razie cora zawlaszczyla i mowi ze to jej;)

Do góry