reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Mam cześć zdjęć :)

Illusion_Capri_LeftAngle_StorageOnLeft_ChangerOut_cc_cs.jpg
full.jpg
nomi_by_evomove_keyvisual_alder_en.png
bc-balance-soft-3-ways-940.png

Kosz z TT mieliśmy i był lepszy niż z AC.
Wanienka u nas do 6m i tylko z foczka. Najlepsza sama foczka z Angela.

Misie wrzucę później. Są dwa. Jeden tylko z serduchem drugi z szumami i serduchem.
Nianke z kamerą mam z Motoroli a monitor z Angela.
Chusta to wiadomo sprawa indywidualna.
Nosidlo Tula i Bondolino.

Załączniki

• Illusion_Capri_LeftAngle_StorageOnLeft_ChangerOut_cc_cs.jpg
    Illusion_Capri_LeftAngle_StorageOnLeft_ChangerOut_cc_cs.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 774
  • full.jpg
    full.jpg
    115,4 KB · Wyświetleń: 767
  • nomi_by_evomove_keyvisual_alder_en.png
    nomi_by_evomove_keyvisual_alder_en.png
    50,7 KB · Wyświetleń: 772
  • bc-balance-soft-3-ways-940.png
    bc-balance-soft-3-ways-940.png
    52,9 KB · Wyświetleń: 777
reklama
Łóżeczko super. Ten przewijak chowasz w dol i jest jeszcze organizer. Kupiłam dodatkowy materac jednak. Mieliśmy wybujane drewniane., ale Dex zsuwal ochraniacze, draznily mnie i tak jak się podciagal to przywalal w ramę czy te szpary.. A to.. Nic mu nie potrzeba.
Kołyske mieliśmy wtedy drewniana, niebujana. Stała przy łóżku. Służyła chyba z 5m potem poszedł spać do siebie.
Mieliśmy jeszcze takie czerwone coś, wrzucę zdjęcie. Ale w sumie strata kasy. Dużo rzeczy, które mieliśmy to była strata kasy :)

Dex w tym czerwonym. Nie przepadal :
tapatalk_1457277125590.jpeg

Załączniki

• tapatalk_1457277125590.jpeg
    24 KB · Wyświetleń: 732
Jeszcze wombie i inne zawijance polevam. Mamy i wombie i gro. Ten drugi gorszy ale przy Judycie nie miałam nic i radzilismy sobie zwykłym długim kocykiem czy pieluszka.

AIM pewnie. Przysiade i napisze. My mieliśmy ten problem, że szalelismy z radości i chciałam dużo..A bo to takie ekstra a to fajnie wygląda, to napewno się przyda a potem okazało się, że wcale tak dużo rzeczy nie potrzeba.
Każda z mam już mających maluchy może napisać swoje listy. Każdy maluch tez inny. Judyta uwielbiala karuzele, miała z misiami i projektorem z fishera a Dex nieznosil i dostał prosta i do niej się cieszył. Mata tez mu się nie podobała a dużo dzieci lubi.

Np. Krzesełko mieliśmy z chicco od urodzenia. Super było na początku do odkładania malucha ale juz jako krzesełko do jedzenia zupełnie się nie sprawdziło, bo resztki i papki wchodziły w karzde skorkowy zakamarek i mycia było dużo. Dlatego teraz chce ten concept. Droższy ale prosty, łatwy w użyciu.

Zdjęcie, tegochicco:
1401099714742.jpg

A to polecam baardzo:

orig-blue-moon(1).jpg

SwaddleMeHeader.jpg

Załączniki

• 1401099714742.jpg
    1401099714742.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 706
  • orig-blue-moon(1).jpg
    orig-blue-moon(1).jpg
    42 KB · Wyświetleń: 699
  • SwaddleMeHeader.jpg
    SwaddleMeHeader.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 697
Lilith - to mi dałaś do myślenia z tymi wszystkimi gadżetami.. Prawie wszystko mi się podoba. Piszę prawie - bo ja jednak jestem za drewnianym lozeczkiem (pomimo, że młoda więcej czasu z nami spała). Mam takie z funkcją kołyski (pożyczyłam 3 lata temu koleżance, ale myślę, że chyba mi odda jak poproszę [emoji6])
Turystyczne też jeszcze mam. U nas służyło jako kojec dla Jagi, ale jak brat M przyjeżdżał, to nie powiem - było używane [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Każdy lubi co innego. Wcześniej mieliśmy drewnianego criba białego i akurat się sprawdzał, tylko wtedy mlody był patulony i nie wciskal rąk gdzie nie trzeba :)

Mi sie te otulacze podobaja tylko czy sa one cienkie obawiam sie upalow w lipcu a u nas w domu jest megaaa goraco mamy mala sypialnie tam juz w ogole nago mozna spac.
Ja jestem typem osoby ktora woli nie przegrzewac za co czesto babcie mnie gnebia:D

010igov3fkey3mez.png

reklama
My tez lozeczko drewniane biale.ochraniaczy od poczatku niemialam i moja mala nigdy sie nieobijala. Ja zaczela w wieku 7 miesiecy raczkowac to spuscilismy lozeczko calkiem na dol i otwarlismy jedna strone szczebelek i sobie spokojnie mogla wchodzic i wychodzic
A tu nasz kojec ktory nam sluzyl dopoki maly huragan niezaczal chodzic.Byl mega duzy.wszystkie zabawki w nim i spokoj
1482957263-aaaaaa.jpeg

Ja mala opatulalam zwyklym cienkim kocykiem. Bardzo przydatne to jest

Co ja Bardzo polecic moge czego na poczatku z mala niemielismy a potem dostalismy od znajomych siedzonko Do auta maxi cosi plus easyBase taka podstawa pod siedzonko i nietrzeba specjalnie pasami zapinac. My mieszkamy na malej wiosce wiec jak tylko mala skonczyla tydzien Bardzo duzo jezdzimy autem i jest to mega przydatne.teraz bede miala dwojke Do zapakowania.
1482957926-aaaaaa.png

2016-12/1482957799-aaaaaa.png[/IMG]
f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Do góry