reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Aim u mnie tez jest Mieszko i jest to jeden z drozszych sklepow.

Inka ja tez kupowalam pare rzeczy na allegro u "swiat dziecka " i polecam.

W aptece gemini zrobilam wlasnie zakupy i czekam na wysylke.
I tam tez kupilam termometr bezdotykowy Microlife.

reklama
Ja też robiłam zakupy na allegro u użytkownika JustineX - polecam, podobnie jak termometr microlife

"moje" Mieszko jest sklepem nie sieciowym chyba że mówisz o tym w Rzeszowie, pewnie po prostu zbieżność nazw :)

Hmm w sumie u mnie też to się nazywa centrum niemowlęce więc w sumie dziwne może to jednak to samo... Ale u mnie ceny były naprawdę konkurencyjne...

Ja kupuję termometr elektryczny z taką giętką "gumową" końcówką bo mam zamiar mierzyć temperaturę w odbytnicy. Dla mnie te podczerwieniowe często fałszują wyniki.... szczególnie u noworodków i niemowląt.

Termometry mam microlife- dla mnie bardzo pomocny żeby zmierzyć "na szybko temp". Mam też z giętką gumową końcówką Geratherm chyba? Przydaje się bo moja córcia to taki typ że najdokładniejszy pomiar pod pachą. Ale jak była mała to nie odważyłam się doodbytniczo mierzyć- wsumie nie miałam też takiej potrzeby.

Przyszły ubranka z c&a- jakościowo super, muszę tylko sprawdzić czy z rozmiarami trafiłam na córkę, na juniora się zgadzają.

Misia może jakieś zdjęcie jak złożycie łóżeczko?

reklama
Dziewczyny chodzi o te kocyki Link do: Le_Pampuch sa rozne kolory

ja kupuje jeszcze taki kocyk bambusowy
0304bfb64dde9532d9bd51961529.jpg

A termometr mam Microlife owulacyjny z miekka koncowka przy Jasiu tez bardzo mi sie sprawdzil cena 17 zl.

Załączniki

• 0304bfb64dde9532d9bd51961529.jpg
    0304bfb64dde9532d9bd51961529.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 343
Do góry