reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Maziajko
Co to za kocyk tak polecany, Za 62 zl? :)
Co kupujecie do lozeczka dla maluchow , tj z poscieli. Kolderka i podusia czy na plasko i kocyk czy co?! Synka mialam z wrzesnia konca i pojecia nie mam co kupic na lato....

reklama
Katja ja do łóżeczka mam kołderke podusie
Lub śpioworek
Wszystko Zależy bod aury pogodowej:)
Fotka poniżej

98cc464b1eba435a9cd03643b0dda035_orig.jpg

6b1c837b477760115fba7b3da2a886f4_orig.jpg

057e5763100227156b5e46782517a0a2_orig.jpg

7f38534d9e47b4c46aaa1208c69edc43_orig.jpg

Dzięki dziewczyny zapisałam wszystko:) aim poszukam jeszcze, dopiero zaczynam przygodę:D ale wiem że tego typu sklep właśnie się wyprzedal i się przenosi do Silesi więc będzie wszystko drozsze. Ale pewnie jakiś sklep jeszcze się nie znajdzie. A jak się ten Twój nazywa?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Posciel nie przyda sie na pierwsze miesiace. Wiec jak nie macie gdzie trzymac nie ma co kupowac
Termmometr mam microlife. Moze byc, ale trzeb dobrze mierzyc. Wczesniej mialam breuer ft 80 super byl. Ale juz go nie produkuja, a jego nowsza wersja 90 miala troche gorsze opinie. Ten Micro za to opinie mial ok. Uzytkuje go rok

Dzięki dziewczyny zapisałam wszystko:) aim poszukam jeszcze, dopiero zaczynam przygodę:D ale wiem że tego typu sklep właśnie się wyprzedal i się przenosi do Silesi więc będzie wszystko drozsze. Ale pewnie jakiś sklep jeszcze się nie znajdzie. A jak się ten Twój nazywa?

Mieszko - on jest w Rzeszowie i w Tarnowie i my właśnie w tym drugim miejscu robimy zakupy. A ten drugi sklep to nie znam nazwy, tylko na jakiej ulicy jest :p

Dziewczyny a możecie polecić jakąś stronkę na której robiłyście zakupy typu pierwsza-wyprawka, wyprawkadlamaluszka itp - czy korzystacie np tylko z allegro? Macie coś sprawdzonego?
Przymierzam się do zakupów :)

Pumelova na allegro tak jak Maziajka robilamzakupy od hubiworld i moge polecic, bo wszystko szybko i super:)
Duzo dziewczyn poleca apteke internetowa gemini - nie kupowalam tam jeszcze

Mamuśki jaka jest różnica między paluszkami bambusowymi a muslinowymi?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea pieluszki muslinowe to jest taka milsza w dotyku i miekka tetra a pieluszki bambusowe sa sliskie troszke jakby z jedwabiem? Bardziej jak cienko tkane kocyki/otulacze dla mnie.
Np. Do wycierania buzi, noworodka po kapieli itp. To tetra albo tetra muslinowa

Już obczailam allegro, fajne rzeczy mają :)) tylko muszę usiąść z moim m żeby widział ile to wszystko kosztuje :pp

Gemini też mam zapisane że polecacie.

Aim poszukam dziś czegoś tego typu na necie:) dziękuję!

reklama
Do góry