reklama
Patuszka89
Fanka BB :)
Maziajka, o jakim kocyki mowa? Można link prosić?? Lubię kocyki[emoji16][emoji16]
pumelova
Dzięki dziewczyny zapisałam wszystko aim poszukam jeszcze, dopiero zaczynam przygodę ale wiem że tego typu sklep właśnie się wyprzedal i się przenosi do Silesi więc będzie wszystko drozsze. Ale pewnie jakiś sklep jeszcze się nie znajdzie. A jak się ten Twój nazywa?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Posciel nie przyda sie na pierwsze miesiace. Wiec jak nie macie gdzie trzymac nie ma co kupowac
Termmometr mam microlife. Moze byc, ale trzeb dobrze mierzyc. Wczesniej mialam breuer ft 80 super byl. Ale juz go nie produkuja, a jego nowsza wersja 90 miala troche gorsze opinie. Ten Micro za to opinie mial ok. Uzytkuje go rok
Termmometr mam microlife. Moze byc, ale trzeb dobrze mierzyc. Wczesniej mialam breuer ft 80 super byl. Ale juz go nie produkuja, a jego nowsza wersja 90 miala troche gorsze opinie. Ten Micro za to opinie mial ok. Uzytkuje go rok
Mieszko - on jest w Rzeszowie i w Tarnowie i my właśnie w tym drugim miejscu robimy zakupy. A ten drugi sklep to nie znam nazwy, tylko na jakiej ulicy jestDzięki dziewczyny zapisałam wszystko aim poszukam jeszcze, dopiero zaczynam przygodę ale wiem że tego typu sklep właśnie się wyprzedal i się przenosi do Silesi więc będzie wszystko drozsze. Ale pewnie jakiś sklep jeszcze się nie znajdzie. A jak się ten Twój nazywa?
Dziewczyny a możecie polecić jakąś stronkę na której robiłyście zakupy typu pierwsza-wyprawka, wyprawkadlamaluszka itp - czy korzystacie np tylko z allegro? Macie coś sprawdzonego?
Przymierzam się do zakupów
Pumelova na allegro tak jak Maziajka robilamzakupy od hubiworld i moge polecic, bo wszystko szybko i super
Duzo dziewczyn poleca apteke internetowa gemini - nie kupowalam tam jeszcze
Tea pieluszki muslinowe to jest taka milsza w dotyku i miekka tetra a pieluszki bambusowe sa sliskie troszke jakby z jedwabiem? Bardziej jak cienko tkane kocyki/otulacze dla mnie.Mamuśki jaka jest różnica między paluszkami bambusowymi a muslinowymi?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Np. Do wycierania buzi, noworodka po kapieli itp. To tetra albo tetra muslinowa
pumelova
Już obczailam allegro, fajne rzeczy mają ) tylko muszę usiąść z moim m żeby widział ile to wszystko kosztuje p
Gemini też mam zapisane że polecacie.
Aim poszukam dziś czegoś tego typu na necie dziękuję!
Gemini też mam zapisane że polecacie.
Aim poszukam dziś czegoś tego typu na necie dziękuję!
reklama
Inka1985
Dziewczyny mam bardzo dużo rzeczy z Gemini. Np. butelka smoczek pieluchy tetrowe ręcznik i jestem zadowolona. Na allegro kupiłam pościel kołderkę organizer prześcieradełka otulacze u użytkownika Swiat____Dziecka polecam
Link do: POŚCIEL DZIECIĘCA 2EL 120x90 BAW.100% NOWE WZORY!
Link do: POŚCIEL DZIECIĘCA 2EL 120x90 BAW.100% NOWE WZORY!