reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja miałam, ale kupiłam używkę okazało sie ze wybrakowana. Znajomi byli bardzo zadowoleni

Załączniki

• IMG_4183.PNG
    IMG_4183.PNG
    128,6 KB · Wyświetleń: 125
reklama
PYTANIE :)
Mamy ćwiczące - siłownia i fitnessy.
Gdzie kupić spodnie z miejscem na brzuszek lub wyprofilowane pod niego? Jakie firmy polecacie?

Spodnie do yogi jeszcze są z pasem na brzuszek lub pod.

Kasiulka ten jest wybujany!! Bardzo mi się podoba i pewnie fortunę kosztuje, jak się nazywa?? Może dorwe używany.
Powiedz, czy te cuda montuje się faktycznie uniwersalnie czy musze kupić taki jak mam podany? I jak się z tym chodzi? Nie potyka się?

@Monti dziękuję o takie właśnie mi chodziło i fajna cena!
Ja dziś na spontanie zakupy spodni ciążowych. Nie doczekałam się przeceny, trudno, ale jak je ubrałam to poczułam że jednak są mi rzeczywiście potrzebne. Także mam i się cieszę :D no i przez to że one mają ten pas z bawełny to już w ubraniu widać brzuch jak nic, no ale trzeba się przyzwyczajać..

Ona boczna jest, dowidzialam. Nie wiem czy tylna nie byłaby lepsza, poczytam troszku o tym cudzie.
Kupiłam gondole dla małej póki co, tylko jeszcze kuriera musze załatwić, ciesze się bo za mniej niż pół ceny a jak nowa :)

reklama
Taka, uwielbiam ten kolor wiec jestem baaardzo zadowolona. Tym bardziej z okazji :)
Dopiero będę zamawiać kuriera, to używana ale jak nowa :)

Trochę malawa ale innej kupić nie mogę :)

7af809dc2cd3c3a4f00a3c044295f90b.jpg

Załączniki

• 7af809dc2cd3c3a4f00a3c044295f90b.jpg
    7af809dc2cd3c3a4f00a3c044295f90b.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 449
Do góry