reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja miałam, ale kupiłam używkę okazało sie ze wybrakowana. Znajomi byli bardzo zadowoleni

Załączniki

• IMG_4183.PNG
    IMG_4183.PNG
    128,6 KB · Wyświetleń: 129
reklama
PYTANIE :)
Mamy ćwiczące - siłownia i fitnessy.
Gdzie kupić spodnie z miejscem na brzuszek lub wyprofilowane pod niego? Jakie firmy polecacie?

Spodnie do yogi jeszcze są z pasem na brzuszek lub pod.

Kasiulka ten jest wybujany!! Bardzo mi się podoba i pewnie fortunę kosztuje, jak się nazywa?? Może dorwe używany.
Powiedz, czy te cuda montuje się faktycznie uniwersalnie czy musze kupić taki jak mam podany? I jak się z tym chodzi? Nie potyka się?

@Monti dziękuję o takie właśnie mi chodziło i fajna cena!
Ja dziś na spontanie zakupy spodni ciążowych. Nie doczekałam się przeceny, trudno, ale jak je ubrałam to poczułam że jednak są mi rzeczywiście potrzebne. Także mam i się cieszę :D no i przez to że one mają ten pas z bawełny to już w ubraniu widać brzuch jak nic, no ale trzeba się przyzwyczajać..

Ona boczna jest, dowidzialam. Nie wiem czy tylna nie byłaby lepsza, poczytam troszku o tym cudzie.
Kupiłam gondole dla małej póki co, tylko jeszcze kuriera musze załatwić, ciesze się bo za mniej niż pół ceny a jak nowa :)

reklama
Taka, uwielbiam ten kolor wiec jestem baaardzo zadowolona. Tym bardziej z okazji :)
Dopiero będę zamawiać kuriera, to używana ale jak nowa :)

Trochę malawa ale innej kupić nie mogę :)

7af809dc2cd3c3a4f00a3c044295f90b.jpg

Załączniki

• 7af809dc2cd3c3a4f00a3c044295f90b.jpg
    7af809dc2cd3c3a4f00a3c044295f90b.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 455
Do góry