reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
aaa co do rogali to ja mialam ten do karmienia ze smyka matherhood i super, powiem Wam, ze jak juz nawet mlody jadł normalnie to poduszke miałam pod plecy do siedzenia na kanapie, a po cc sobie ją dawałam tez na noc pod głowę i super mi sie na niej spało.

Kasiulka,

Widać, że pięknie wyglądasz w tych zwykłych ciuszkach.

Nie mam nic szerszego i jak brzuszek zaczal rosnąć to bluzki szły do góry.

Luandzia to zobacz ten baby jogger i np Mountain buggy. Stary mutsy rewelacja :)

Ponoć są ciężkie do zajechania a służą naprawdę długo;

Link do: Baby Jogger - oficjalna strona polska
Link do: ..:: BOBO W?ZKI ::.. najlepsze W?ZKI DZIECI?CE 2017 - sklep internetowy
Link do: EverBaby - wózki phil&teds, JOOLZ, mountain buggy

Dziewczyny, tu warto nawet poczytać. Aleee pamiętajcie, że każdy lubi co innego.

Link do: Mama Wozi Bardziej

Ja to nawet nie wiem jaki.wozek mam:D znaczy poki co siostra ma.Ciazowa skleroza.Dopiero nad spacerowka sie bede zastanawiac.

010igov35ye70zfx.png

U mnie baby jogger city mini (spacerowka) nie sprawdzila sie, bardzo przeszkadzala mi nienaturalna pozycja jaka przyjmuje w niej dziecko (coreczka jakby zeslizgiwala sie w dol)- mozna to zobaczyc na wielu zdjeciach tych wozkow z dziecmi w internecie, jaka dzieci maja pozycje , tez brudzenie calego wozka przy chlapie czy deszczu po wsadzeniu do samochodu (wozek sklada sie tak na zewnatrz). Szybko sprzedalam jednak ten wozek;)
Nie kazdemu bedzie to przeszkadzac, ma naprawde dobre opinie w internecie:)

Pola właśnie.. Każde dziecko i mama inne. Tu są uwielbiane te wózki. W naszym kuble czy casualplay tez się prosto nie siedziało.
Niektóre dzieci lubią kubelki inne zaś zwykle. Mieliśmy Britaxa, na teren świetny ale miał taką szczelinę przy rękach i jak mlody leżał a potem się go pidnosilo to trzeba było sprawdzać czy ręką tam nie utknela.. Raz tak się stało i od razu sprzedalam..

reklama
Macie może nakładki do wózka?? Będę chciała kupić jakąś dla synka ale nie mam pojęcia która i czy faktycznie każda jest uniwersalna czy jednak mam kupić z bugabuu bo takie mam w akcesoriach.

Myślę o takim z siodelkiem szczególnie na dłuższą wyprawę.
Czy z tym się da chodzić w kgole..

bumprider-stabrada-med-sits-black-grey.jpg
easy-rider-x.jpg

Załączniki

• bumprider-stabrada-med-sits-black-grey.jpg
    bumprider-stabrada-med-sits-black-grey.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 381
  • easy-rider-x.jpg
    easy-rider-x.jpg
    322 KB · Wyświetleń: 385
Do góry