reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Alextych bambusowych jest dużo, jednak z tej firmy są wyjątkowo chwalone i niezwykle trwałe i funkcjonalne..
Widziałam też spore zainteresowanie marką La Millou ( rzeczy mają cudne) - sama postanowiłam pościel tej firmy zamówić.. :) o tej przez ciebie polecanej jeszcze poczytam

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiulka czyli nie takie cudo te La Milou jak to zachwalają..Hmm no nic wypróboje pościel..Interesuje mnie jeszcze królik- przytulak do którego wkłada się ciepłe lub zimne wkłady..(aby ogrzać lub schłodzić maluszka) ale czy to aby na pewno się sprawdza..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale "szalejecie" z zakupami ...a ja czekam do nastepneij wizyty i może w końcu się okaze kim jest mały lokator. Piękne to bodziaki z HM i opaski :)
Ja przy pierwszej córce kupowałam te czapeczki wiązane - jak teraz patrze na zdjęcia ...Boże gdzie ja miałam gust :)
Jeżeli będzie druga dziewczynka - to zdecydowanie się to zmieni ...

A co do otulaczy i pieluszke bambusowych..co myślcie o fimier Motherhood ?

Laski, a na chwilę wracając do ubrań dla NAS - kupowałyście kiedyś coś na zoio.pl? mają mega tanio, dużo lajków, a ubrania pasowałyby nawet krojem na nasze brzuchy. Ktoś coś słyszał? Nie lubię kupować w ciemno ale szkoda mi więcej na ubrania które będę nosić tylko pół roku.

pumelova wiesz tez jestem ciekawa bo kilka rzeczy mi się tam podoba :) no i ceny atrakcyjne
Mi się bardzo podobają torby z la milou ale ceny zaporowe :/

Ostatnia edycja:
Właśnie też lubię takie stonowane.
Za la milou są nawet fajne niektorecrzeczy ale jak z wytrzymałością to dobrze wiedzieć Kasiulka.
U nas już wsumie zdecydowane comz czego kiedy i jak :)
Musze jakoś miejsce ogarnąć j po 2 mała półkę pojechać, w przyszłym tyg chciałam kupić sterylizator z butlami w zestawie. Choć widziałam fajna okazję na krzesekko.. Wiec kto wie..

reklama
Do góry